ngrok Üzerinden Kurulan Minecraft Serverine Farklı Bir Kişi Girdi

Kanıt olarak bir şey sunamam evet beni alt ettiniz ama birkaç sorum var. Başlayayım neden orijinal Java yerine kendi Java'sını indiriyor neden Windows Defender ve Kaspersky'da virüs olarak gözüküyor neden bir süre kullanıp sonrasında sildiğimde bilgisayarım hızlandı. Ha bir de bu forumda kesinlikle korsana destek yoktur ve kelimesi bile yasaklıdır isterseniz oynayın zaten bahsettiğiniz videoya o kadar inanmadım ama yine de içinde bir virüs olduğuna inanıyorum en nihayetinde korsan.
Kaspersky virüs olarak görmedi bende neden acaba? WD de aynı şekilde. Javayı kendiniz mi indireceksiniz diye soruyor. Zamanında çok korsan kurmak zorunda kaldım retro oyun oynarım fakat neredeyse hiç sorun yaşamadım korsan demek virüs demek değil.

O videoya o kadar inanmadım zaten ama ben içinde virüs olduğuna inanıyorum indirdiğim zaman bilgisayarımın performansı düştü siyah ekran hataları aldım.
Siyah ekran hatası tamamen windows problemidir genel sebebi explorer exe olur internetten izleyebilirsiniz, ben bir performans kaybı yaşamadım.

Kanıt olarak bir şey sunamam evet beni alt ettiniz ama birkaç sorum var. Başlayayım neden orijinal Java yerine kendi Java'sını indiriyor neden Windows Defender ve Kaspersky'da virüs olarak gözüküyor neden bir süre kullanıp sonrasında sildiğimde bilgisayarım hızlandı. Ha bir de bu forumda kesinlikle korsana destek yoktur ve kelimesi bile yasaklıdır isterseniz oynayın zaten bahsettiğiniz videoya o kadar inanmadım ama yine de içinde bir virüs olduğuna inanıyorum en nihayetinde korsan.
Ben de tertemiz olduğunu savunmuyorum hocam evet her an içine virüs koyabilirler bunu bilemeyiz. Öncelikle javayı kendi sitesinden yüklemesi optimizasyon gibi sebepler diye biliyorum ki bu iki Java arasında bir fark yok forumda bulabilirsiniz bunu birçok kişi karşılaştırdı burada. Virüs olarak görme mevzusu da dijital imza mevzusu. Bu dijital imzayı kaldırırsanız her program virüs olarak görünür discord vs. Dijital imza mevzusu hakkında daha detaylı bilgiye t*launcherın kendi sitesinden açıklama yaptılar oradan ulaşabilirsiniz.

Neden sildiğimde bilgisayarım hızlandı sorunuza cevabım yok bu göreceli bir şey belki de size öyle geldi bilemiyorum

Kaspersky virüs olarak görmedi bende neden acaba? WD de aynı şekilde. Java'yı kendiniz mi indireceksiniz diye soruyor. Zamanında çok korsan kurmak zorunda kaldım retro oyun oynarım fakat neredeyse hiç sorun yaşamadım korsan demek virüs demek değil.

Siyah ekran hatası tamamen Windows proble midir genel sebebi Explorer exe olur internetten izleyebilirsiniz, ben bir performans kaybı yaşamadım.

Windows Defender kurarken uyarmıştı ama ben korsan oyunları virüs olarak algıladığından dolayı umursamadım ayrıca performans kaybı yaşadığımı Launcher'i sildikten sonra bilgisayarımın daha iyi olmasından anladım çünkü çok şey değişti ayrıca bana Java'yı kendiniz mi indireceksiniz diye bir şey sormadı sadece bilgisayarımda yokken indirdi.

Neden sildiğimde bilgisayarım hızlandı sorunuza cevabım yok bu göreceli bir şey belki de size öyle geldi bilemiyorum.

Hocam gerçekten bana öyle gelmediğinden eminim resmen sildikten sonra kapattım sonra başka zaman açtım başka hiçbir şeye dokunmadığım halde hem daha hızlı açıldı hem de siyah ekran sorunum çözüldü ayrıca Anti-Virüs uygulamalarını geçmediği ne malum. Ve evet korsana destek verilmemesine rağmen bir sürü kişide korsan oyun var buna eminiz.

Son düzenleme:
Windows Defender kurarken uyarmıştı ama ben korsan oyunları virüs olarak algıladığından dolayı umursamadım ayrıca performans kaybı yaşadığımı Launcher'i sildikten sonra bilgisayarımın daha iyi olmasından anladım çünkü çok şey değişti ayrıca bana Java'yı kendiniz mi indireceksiniz diye bir şey sormadı sadece bilgisayarımda yokken indirdi.

Hocam gerçekten bana öyle gelmediğinden eminim resmen sildikten sonra kapattım sonra başka zaman açtım başka hiçbir şeye dokunmadığım halde hem daha hızlı açıldı hem de siyah ekran sorunum çözüldü ayrıca Anti-Virüs uygulamalarını geçmediği ne malum.
Hocam sadece bu da bir ihtimal diyorum bilemiyorum. Son mesajınızda WD virüs olarak gördü demişsiniz. Ben en az 4-5 kere yüklemişimdir bende asla virüs olarak görmedi. Bence bu konuda sorun sizde. Ama günahınızı da almak istemem bir şey diyemem. Uzatmaya gerek yok. Konu sahibinin sorununu çözmeye çalışalım yine virüs tartışma konusuna döndü konu.

Hocam sadece bu da bir ihtimal diyorum bilemiyorum. Son mesajınızda WD virüs olarak gördü demişsiniz. Ben en az 4-5 kere yüklemişimdir bende asla virüs olarak görmedi. Bence bu konuda sorun sizde. Ama günahınızı da almak istemem bir şey diyemem. Uzatmaya gerek yok. Konu sahibinin sorununu çözmeye çalışalım yine virüs tartışma konusuna döndü konu.

Şahsen ben kendi adıma özür dilerim hem size hem de konu sahibine fakat ben yaşadıklarımı söyledim herhangi bir ekran görüntüm de yok o yüzden kanıtlayamam.

Şahsen ben kendi adıma özür dilerim hem size hem de konu sahibine fakat ben yaşadıklarımı söyledim herhangi bir ekran görüntüm de yok o yüzden kanıtlayamam.
Estağfurullah kanıtlamanızı gerektirecek bir durum yok ben yaşadığımı söyledim siz yaşadığınızı söylediniz. Ayrıca bana özür dilemenize de gerek yok ben sert çıktım biraz kusura bakmayın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı