AutumnPlanet
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Kaspersky virüs olarak görmedi bende neden acaba? WD de aynı şekilde. Javayı kendiniz mi indireceksiniz diye soruyor. Zamanında çok korsan kurmak zorunda kaldım retro oyun oynarım fakat neredeyse hiç sorun yaşamadım korsan demek virüs demek değil.Kanıt olarak bir şey sunamam evet beni alt ettiniz ama birkaç sorum var. Başlayayım neden orijinal Java yerine kendi Java'sını indiriyor neden Windows Defender ve Kaspersky'da virüs olarak gözüküyor neden bir süre kullanıp sonrasında sildiğimde bilgisayarım hızlandı. Ha bir de bu forumda kesinlikle korsana destek yoktur ve kelimesi bile yasaklıdır isterseniz oynayın zaten bahsettiğiniz videoya o kadar inanmadım ama yine de içinde bir virüs olduğuna inanıyorum en nihayetinde korsan.
Siyah ekran hatası tamamen windows problemidir genel sebebi explorer exe olur internetten izleyebilirsiniz, ben bir performans kaybı yaşamadım.O videoya o kadar inanmadım zaten ama ben içinde virüs olduğuna inanıyorum indirdiğim zaman bilgisayarımın performansı düştü siyah ekran hataları aldım.