Rehber Nicehash nedir? Nicehash ile nasıl madencilik yapılır?

Hala yapıyor musunuz? Kartınız ne durumda?

Hala yapıyor musunuz? Kartınız ne durumda?
2060 Super ile 7 ay mining yaptıktan sonra iki adet 3080 alarak 2060 Super'le mining yapmaya ara verdim ve kendi kullanımıma açmaya karar verdim. Kart eskisiyle aynı performansı veriyor. Gerçi ufak bir temizlik işleminden geçirmem gerekti. Baya tozluydu. Bundan kaynaklı olarak sıcaklıklarda artış söz konusuydu. Termal macun yenilemesi, fanların ve soğutma bloğunun tozlardan arındırılmasıyla birlikte kartımın sıcaklıkları eski haline döndü. Bunun haricinde sıcaklık artışı söz konusuyken bile oyun performansımda düşme yoktu.

Sizin bir öneriniz var mı hocam? Sizce girmeli miyim? Ne kazmalıyım?

Bu piyasada tabii ki Ethereum. Girip girmemek tamamen size kalmış. Eğer bir banka hesabı açmaya yaşınız tutuyorsa, 7/24 mining yapabileceğinizi düşünüyorsanız girilebilir.
Benim tutmuyor ama abim sağolsun o iş tamam. Ülke sağolsun, artık yemek yemeye bile param dayanmıyor. O zaman giriyorum hocam teşekkürler.
Hocam tekrardan soruyorum kusura bakmayın, BTC Türk üzerinden yapabilir miyim? Binance doğrulamasında sorun yaşıyorum.

Son düzenleme:
Benim tutmuyor ama abim sağolsun o iş tamam. Ülke sağolsun, artık yemek yemeye bile param dayanmıyor. O zaman giriyorum hocam teşekkürler.
Lise zamanımda ne zaman elim boşa çıksa işe giriyordum. Pandemi döneminde böyle bir imkan olmayınca mininge başlamıştım. Öğrenciyken yardımı göz ardı edilemeyecek kadar iyi geliyor. Hiç değilse aradan ev kirası + telefon faturası + internet faturası çıkartmış oluyordum. (Evde tek başıma kalmadığım için bütün faturaları bölüşüyoruz. Dolayısıyla 600 lira fazla fazla yetiyordu hepsine.) Kendimde üç beş ufak online iş, okuldaki insanların ödevlerini yapıyorum derken cep harçlığım çıkmış oluyordu. Şu sıralar ekonomi gerçekten insanları sınıyor. Babamdan lise 2den beri para istememiştim. Bu gidişle bu sene istemek durumunda kalabilirim gibi hissettiriyor. Bir borçlanışım var gibi .
Hocam tekrardan soruyorum kusura bakmayın, BTC Türk üzerinden yapabilir miyim? Binance doğrulamasında sorun yaşıyorum.
Nicehash ile yaparsanız evet, kalan poollar ile yaparsanız hayır.

Size de kolay gelsin. Nicehash ile yapacağım zaten. Sizden başka pek kaynak bulamadım.

Hala devam ediyor musunuz ? 5500XT kartım ile ETH mining yapıyorum. Nicehash geçersem kazancım yükselir mi ?
Evet, ediyorum. Hiç bırakmadım. Nicehash'te kazançlar kolay kolay, normal bir poolda kazanacağınızın üstünde olmaz. Çok altında da olmaz. Kazanç artmaz, ancak kazançlarınıza erişmek, onları çekmek ve aktarmak daha kolay hale gelir. Günlük ne kazandınız, aylık ne kazandınız, hashrateler nasıl oynadı gibi şeyler poolarda da var ancak Nicehash'te bunlar daha düşük gecikmeye sahip. Bunların haricinde kendi içerisindeki markette listelenmiş tüm coinlerde hızlıca dönüştürebiliyorsunuz.
Bu da ETH ağının pahalı olduğu dönemlerde, ağ ödemelerinde kaybedeceğiniz paradan daha azını komisyon olarak Nicehash'e vermek Nicehash'in artısı.

Hocam NiceHash'de kyc varmış bilir misiniz bilmem ama zorunlumu geliri çekebilmek için burada sadece euro wallet ve hashpower almak için zorunlu olduğu yazıyor ama onun dışında sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…