Nick nasıl bulunur?

Aceniasker

Femtopat
Daha fazla  
Bundan önce birçok nickim oldu ama hepsinden sıkıldım. Yani aradığım yabancı ve özgün herkes de olmayan nick üretmeye çalışıyorum fakat bulamıyorum. Taktik verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan önce birçok nickim oldu ama hepsinden sıkıldım. Yani aradığım yabancı ve özgün herkes de olmayan nick üretmeye çalışıyorum fakat bulamıyorum. Taktik verir misiniz?

Bazı kelimelerin yarısını alıp saçmalayıp alak bulak edip ahenk yakalayarak elde edilir. Ya da sadece "xkraltr_33"

Mainlediğin bir şampiyon var ise ismini farklı bir oyuna benzeterek yapabilirsin.

Örnek : KassadinsCreed (Asassins creed + Kassadin (LoL şampiyonu)

Ben başıma gelen şeyler,lakaplar veya hoşuma giden şeyleri koyuyorum. Öyle tak diye bulunmuyor eğer hoşuna gitsin istiyorsan.

Nickname anlamlı olması gerekmiyor. Sessiz harfler ağırlıklı aralara sesli harfler koyup bir nickname yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı