Nicklerinizin hikayesi

İlkokul 4 veya 5.sınıfa giderken başladığım gemili bir oyundan gelme Beni ve arkadaşlarımı her gün düzenli olarak 3-4 defa batıran yabancı bir oyuncunun kullandığı nick. Çocukluk aklı ile o kişinin nicki çok hoşuma gitmişti, zamanla ben de iyice benimsedim.

Arkadaşım bize gelmişti, dedik sıra sıra Rocket League 1v1 maç atalım. Sıra bendeyken karşıma 'Pider Man' diye birisi geldi ben gülmekten oyunumu yarıda kestim 7 gol attıktan sonra. Adama yazı yazarken bile bomboş kaleye gol atamadı sonra ben 1 dakika kala bilgisayardan kalktım, ama maçı 7-1'den 7-2 yapabilmiş arkadaş Sonra adamı arkadaş ekleyeyim dedim, ismini değiştirmiş bende 'Pider Man' koydum

İlk defa e-spor maçı izliyorum, çok eski değil 1 yıl kadar önce, Flusha oynayışı felan çok hoşuma gitti. Çoğu kişi Flusha yı sevmiyor. Şu an Steam üzerinde Seang@res kullanıyorum. Epic Games üzerinde eskiden VuueNn idi ama bir arkadaşımın isteği üzerine Cosmic Lester yaptım. Ama diğer platformlarda genel olarak VuueNn kullanıyorum.

Birden çok var;

EBA: Adımın baş harfleri. Revizyonları;
  • iEBA
  • EBA Q
  • E.B.A.
  • EBA.Q
  • EBA - Cyberpunk 2077
  • EBA - Gemudesu

Patates: Patates severim. Revizyonları;
  • iPatates
  • Patates Q
  • iPatates Q
  • iPatates.Q
Abuzettin: Söylemesi hoşuma gidiyor. Revizyonları;

• Abuzettin Q
  • Abuzettin.Q

Yardım almak için kayıt oluyordum foruma, ne yazsam alınmıştı nick olarak bende sinirlendim. Salondaydım o an 35'de İzmirliyim diye geldi. Böyle bir anlık sinirle alındı.

Kiramen, aslen Kiramen Katibin meleklerinden gelmektedir. Derin bir mana içermez. Annem Kur'an-ı Kerim ile ilgili bilgi yarışmasına çalışırken görmüştüm. "Kiramen" gözlerimde kendimi gördüm. Yanlış anlaşılmak istemem melek olarak kast etmiyorum. Kiramen deyince sıfatım gözlerimde beliriyor. Yıllardır bu nicki çeşitli yerlerde kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…