Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nier automata almak istiyorum ama şu an 133 TL ve pahalı. En son şubatta indirime girmiş ve yarı fiyatına düşmüş. Yaz indirimlerinden etkilenmemiş. Galiba yakında bir daha indirim olacak o zaman sizce indirime girer mi?
Aralık ve gelecek yılın şubat ayında indirime girebilme potansiyeli bulunuyor. Geçen sene aralık ayında indirime girdiğinde, 90 TL civarına düşmüş. Bu senenin şubat ayında ise belirttiğiniz gibi yarı fiyatına yani 66,50 TL'ye satışa sunulmuş.
NieR: Automata tells the story of androids 2B, 9S and A2 and their battle to reclaim the machine-driven dystopia overrun by powerful machines. NieR:Automata™ Steam charts, data, update history.
Şansınıza denk gelirse hafta sonu indirimleri kısmında bile karşınıza çıkabilir. Zira benim şansıma hafta sonu indirimine denk gelmişti, 66.50 TL gibi bir fiyata, direkt almıştım.