NieR: Automata™ vs BF1

hayatsız insan

Decapat
Yer
32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tost makinesi
Meslek
İnsan
Steam yaz indirimlerinde bayağı oyun aldım ama doymadım yine para yükledim Steam'e bugün. Ama istek listemdeki iki oyunu alıp almamak arasında kaldım. Çünkü sadece birine param yetiyor. Hemde ikisi de iyi oyun ama hangisini seçeceğimi bilmedim. Size göre hangi oyun parasına daha fazla değer?

Battlefield 1 iyi ama kısa bir oyun NieR uzun ve oyun bir anda farklı bir şeye evrilebiliyor oyun tek seferde bitmiyor oynayış saati uzun.

NieR:Automata™ aldım çünkü biraz adamakıllı hikaye oyunu oynayayım dedim hem de indirimli sürümünde oyunun indirimle 16TL'ye düşen bir DLC'si direkt oyunun içinde bedava geliyor.
Çok sık hikaye odaklı oyun oynamayan biriyseniz kötü bir tercih olmuş, bir kere oyunun hikayesinin tamamını öğrenebilmek için oyunu 3-4 kez falan bitirmeniz lazım. Bu en başta çok hikaye seven oyuncuları bile soğutabiliyor, oynanışı yeterli olsa da genel oyun dizaynı epey kötü, açık dünyası rezalet, yan görevleri çok kötü, hatta ben size oyunun iyi olduğu tek yön hikayesi ve müzikleri desem yeterli, başka hiçbir iyi tarafı yok NieR: Automata'nın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı