NieR Replicant 550-600 TL'ye alınır mı?

Night Fury

Kilopat
Katılım
25 Temmuz 2016
Mesajlar
1.135
Makaleler
1
Yer
izmir
J-RPG çok severim, favori oyun türümdür. NieR:Automata™ ise bende bambaşka bir yeri vardır. En sevdiğim ilk veya ikinci oyundur. NieR Replicant oynamayı nisan ayından beri bekliyorum. Xbox One X kullanıyorum şu anda. Oyun dijital olarak 300 TL'ye kadar düştü. Benim bu oyuna anında vermeyi kabul edeceğim bir fiyat ama, işin kötüsü ben oyunlarımı dijital almıyorum. Daha sonra da konsolumu satabileceğim için kutulu olarak alıyorum hepsini. Veya bilgisayara Steam'den alıyorum, ama bilgisayarımın ekran kartı bozuk olduğu için Steam'e almamın bir anlamı yok şu anda. Fiziksel versiyonu ise bulabildiğimin en ucuzu 550 TL. Ne düşünüyorsunuz?
@Tim
 
Hayır kesinlikle alınmaz. 550 TL verdikten sonra pişmanlık hissi yaşayabilirsiniz.
 
Oyun harika ama herhangi bir oyun için genelde 600 TL vermeye değeceğini düşünmüyorum. 600 TL’yi birkaç saatte kazanabiliyorsanız ve oyunu cidden seviyorsanız ancak o zaman değebilir. Bilgisayar sürümündeki sorunları gördükten sonra en fazla 250 TL verilebilecek seviyede olduğunu düşünmeye başladım. Cidden oyunu düzeltmeye yeterince emek vermiyorlar. Keşke hikayeye verilen önemin çeyreği kadarı da optimizasyona verilseydi. İndirim bekleyip daha sonra almanızı öneririm. Zaten çok eski bir oyunun güncellenmiş hâli, biraz daha beklerseniz pek de bir fark olmayacaktır. Oyunun tekrarlayan hâli ile bile 50 saatte tamamen bitirebiliyorsunuz. İleride alsanız da çabucak bitirebilirsiniz. Dert etmeye pek gerek yok.
 
Oyun harika ama herhangi bir oyun için genelde 600 TL vermeye değeceğini düşünmüyorum. 600 TL'yi birkaç saatte kazanabiliyorsanız ve oyunu cidden seviyorsanız ancak o zaman değebilir. Bilgisayar sürümündeki sorunları gördükten sonra en fazla 250 TL verilebilecek seviyede olduğunu düşünmeye başladım. Cidden oyunu düzeltmeye yeterince emek vermiyorlar. Keşke hikayeye verilen önemin çeyreği kadarı da optimizasyona verilseydi. İndirim bekleyip daha sonra almanızı öneririm. Zaten çok eski bir oyunun güncellenmiş hâli, biraz daha beklerseniz pek de bir fark olmayacaktır. Oyunun tekrarlayan hâli ile bile 50 saatte tamamen bitirebiliyorsunuz. İleride alsanız da çabucak bitirebilirsiniz. Dert etmeye pek gerek yok.

Hikayesi falan nasıl tatmin ediyor mu? Özellikle Oynanış vb. Oynamadan önce şundan eminim ki müzikleri mükemmeldir.
 
Müzikleri mükemmel ve hikayesi de cidden beni şaşırttı. Yüksek kalitede bir hikayesi var. Oyunu ilk kez bitirdikten sonra asıl son için aynı bölümleri ufak farklarla tekrardan 3 kez bitirmeniz gerekmesi biraz sıkıcıydı ama o değişikliklerin önemi de orada anlaşılıyor. Tekrarlamanın biraz abartılması dışında oynanışı harika ve savaşması aşırı zevkli. Tekrardan oynarken güçlenince daha da eğlenceli oluyor. Öneririm. :)
 
Müzikleri mükemmel ve hikayesi de cidden beni şaşırttı. Yüksek kalitede bir hikayesi var. Oyunu ilk kez bitirdikten sonra asıl son için aynı bölümleri ufak farklarla tekrar 3 kez bitirmeniz gerekmesi biraz sıkıcıydı ama o değişikliklerin önemi de orada anlaşılıyor. Tekrarlamanın biraz abartılması dışında oynanışı harika ve savaşması aşırı zevkli. Tekrar oynarken güçlenince daha da eğlenceli oluyor. Öneririm. :)

2 gün önce indirime girse de alsam demiştim sabah bir uyandım 230TL olmuş gayet uygun bir fiyat. Aldım oynadım ve gerçekten mükemmel bir oyun. FPS ve teknik sorunlar var ama can sıkmıyor. Oyunun grafikleri iyi değil 1650 Ti kullanıyorum 60FPS oynuyorum grafikler Low olduğu halde saçma geliyor ama gerçekten umurumda değil. Müzikal anlamda gene şaşırtmadı oyun dünyasında gördüğüm en iyi oyunlara sahip 2 oyun diye sorsan NieR: Automata™ ve NieR Replicant derim. Yaklaşık 3 saat oynadım hikayesi falan direk içine çekiyor oyunda olan kız kardeşini gerçekmiş gibi sahipleniyorsun çok hoşuma gitti. Ama tek korkum NieR: Automata™ hakkında pek bir şey hatırlamıyorum bu sebepten dolayı da NieR Replicant ile olan bağlantısını kaçıracağımdan korkuyorum.

(Hafif spoiler içerir) not: Oyunda gene 3 son var aynı NieR: Automata™ mantığı gibiymiş hatta bir sonu görmek için 33 tane silahı toplamamız gerekiyormuş. Normalde hiçbir oyun için böyle bir şey yapmam ama bu oyun için kesinlikle yapacağım.
 

Geri
Yukarı