Çözüldü Nihai performans modu açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sy0rex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. CMD'ye powercfg /duplıcatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749Eb61 bu kodu yazmama rağmen açılmıyor nasıl çözebilirim?

Çözüm
Anlamadım powercfg /s kısmından itibaren derken ne demek istiyor?
CMD'ye ilk verilen kodu yazdıktan sonra senin bilgisayarına özel bir kod oluşturulacak CMD'de. Sonra ise o kodu kopyalayıp "powercfg /s ......................" şeklinde yazıp enter tuşuna basacaksın. "...................." olan yere CMD'de senin için oluşturulacak kodu yazacaksın.
Anlamadım powercfg /s kısmından itibaren derken ne demek istiyor?
CMD'ye ilk verilen kodu yazdıktan sonra senin bilgisayarına özel bir kod oluşturulacak CMD'de. Sonra ise o kodu kopyalayıp "powercfg /s ......................" şeklinde yazıp enter tuşuna basacaksın. "...................." olan yere CMD'de senin için oluşturulacak kodu yazacaksın.

Çözüm
Powercfg /duplicatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749Eb61
Yazman gerekli İngilizce karakter kullanmalısın ı harfi i olması gerekiyor.

Gine aynı değişmedi.

CMD'ye ilk verilen kodu yazdıktan sonra senin bilgisayarına özel bir kod oluşturulacak CMD'de. Sonra ise o kodu kopyalayıp "powercfg /s..." şeklinde yazıp enter tuşuna basacaksın. "..." olan yere CMD'de senin için oluşturulacak kodu yazacaksın.

Teşekkür ederim sağ ol yardım için. Sorunum çözüldü.

bende niye olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı