CMD'ye ilk verilen kodu yazdıktan sonra senin bilgisayarına özel bir kod oluşturulacak CMD'de. Sonra ise o kodu kopyalayıp "powercfg /s ......................" şeklinde yazıp enter tuşuna basacaksın. "...................." olan yere CMD'de senin için oluşturulacak kodu yazacaksın.Anlamadım powercfg /s kısmından itibaren derken ne demek istiyor?
Şuradaki talimatları dener misin?Windows 10
Şuradaki talimatları dener misin?
![]()
Nihai performans güç seçeneÄi - Microsoft Q&A
nihai performans bilgisayarımda yoktu ekledim fakat böyle yazıyor olmuÅ mu Åu anda nihai performansda mı bilgisayarım?answers.microsoft.com
Powercfg /duplıcatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749Eb61
CMD'ye ilk verilen kodu yazdıktan sonra senin bilgisayarına özel bir kod oluşturulacak CMD'de. Sonra ise o kodu kopyalayıp "powercfg /s ......................" şeklinde yazıp enter tuşuna basacaksın. "...................." olan yere CMD'de senin için oluşturulacak kodu yazacaksın.Anlamadım powercfg /s kısmından itibaren derken ne demek istiyor?
Powercfg /duplicatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749Eb61
Yazman gerekli İngilizce karakter kullanmalısın ı harfi i olması gerekiyor.
CMD'ye ilk verilen kodu yazdıktan sonra senin bilgisayarına özel bir kod oluşturulacak CMD'de. Sonra ise o kodu kopyalayıp "powercfg /s..." şeklinde yazıp enter tuşuna basacaksın. "..." olan yere CMD'de senin için oluşturulacak kodu yazacaksın.
bende niye olmadıCMD'ye ilk verilen kodu yazdıktan sonra senin bilgisayarına özel bir kod oluşturulacak CMD'de. Sonra ise o kodu kopyalayıp "powercfg /s ......................" şeklinde yazıp enter tuşuna basacaksın. "...................." olan yere CMD'de senin için oluşturulacak kodu yazacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.