Çözüldü Nihai Performans modu nasıl getirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Format öncesi burada nihai performans vardı ama şu an göremedim. Nasıl geri getirebilirim veya gerekli mi?

1617998015169.png

Çözüm
Kod:
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

Windows arama yerinden "CMD" yazıp tıklayalım ve açılan pencereye üstteki kodu yapıştıralım. Sonra Denetim Masası --> Donanım ve Ses --> Güç Seçenekleri kısmından "Nihai Performans" modunu seçelim.

Etkisinin pek olduğunu düşünmüyorum.
Kod:

Windows arama yerinden "CMD" yazıp tıklayalım ve açılan pencereye üstteki kodu yapıştıralım. Sonra Denetim Masası --> Donanım ve Ses --> Güç Seçenekleri kısmından "Nihai Performans" modunu seçelim.

Çözüm
Kod:

Teşekkürler. Bir deneyeyim oyun içi fazla etki göremezsem yüksek performansa geri alayım. Sanırım sıcaklık sıkıntıları yaratabiliyormuş :)

Teşekkürler. Bir deneyeyim oyun içi fazla etki göremezsem yüksek performansa geri alayım. Sanırım sıcaklık sıkıntıları yaratabiliyormuş :)
"Yüksek Performans" ile arasında pek fark bulunmuyor. "Yüksek Performans" modu sıcaklık olarak ne kadar etkiliyorsa bu mod aynı şekilde etkiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı