Nike Air Force 1 Low alınır mı?

Artık Air Force 1 modeli sıktı. İnsanlarda görünce öğürüp, kusasım geliyor.

İsterseniz inceleyebilirsiniz. En azından uygun fiyatlı ve diğer modellere göre daha farklı.

Hocam o ayakkabilar en fazla 3 ay gidiyor.
Nike obsidyen kullanmadığına göre Nike'ın ayakkabıları da fazla uzun dayanmıyor. Kullanıma bağlı değişiyor ayakkabıların ömrü.

İnsanı yere bağlayan şeyler ayaklardır, dolayısı ile terleme ile başlayıp sonrasında deri rahatsızlıklarına, mantar gibi enfeksiyonlara yol açabilir. Ayak sağlığı önemli sonuçta.
Eğer çakma ayakkabı alırsanız yaşarsınız bu söylediklerinizi. Ucuz olanı alınca değil :)

Nike obsidyen kullanmadığına göre Nike'ın ayakkabıları da fazla uzun dayanmıyor. Kullanıma bağlı değişiyor ayakkabıların ömrü.

Eğer çakma ayakkabı alırsanız yaşarsınız bu söylediklerinizi. Ucuz olanı alınca değil :)
Decathlon diye bir gerçek var.

Buyrun arkadaşlar ne kanser olursunuz ne ayağınız mantarlanır, aynısını giyiyorum pek rahat bir ayakkabı.

Hocam "orijinal" diye bir tabir kullanmamışım yazış şeklimden de anlaşılacağı üzere, ben terleten ayakkabıların ve çakma ayakkabılardan uzak kalma tarafındayım. Herkesin bir düşüncesi vardır ona da ben karışamam :)

Birden fazla ayakkabısı olan için 600-700 liralık ayakkabılar 1 seneden fazla gidiyor. Tek ayakkabı için bu fiyatlar normal olsa da düz renk alınması taraftarıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı