Nike.com.tr'den alınan ayakkabının iadesi zor mu?

Eren_Can

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Nike'dan ayakkabı satın aldım ve 1.5haftada ayakkabı elime ulaştı, lakin rengi bir soluk ve 42 numara tam oluyordu(önceki Nike ayakkabım öyleydi)bu sefer büyük oldu anlamadığım bir şekilde. Neyse konuya geleyim bu ürünü Nike mağazasına götürüp iade edebilir miyim? Yoksa illa kargo ile geri yollamam mı lazım? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soruna cevap veremeyeceğim fakat Kargoyu teslimatçı firmaya mı geç verdiler yoksa kargo firması mı çok geç getirdi? Kargo firmasıysa hangi firma ile çalışıyorlar?

Soruna cevap veremeyeceğim fakat kargoyu teslimatçı firmaya mı geç verdiler yoksa kargo firması mı çok geç getirdi? Kargo firmasıysa hangi firma ile çalışıyorlar?

Hollanda'dan geliyor.

Arkadaşlar Nike'dan ayakkabı satın aldım ve 1.5haftada ayakkabı elime ulaştı, lakin rengi bir soluk ve 42 numara tam oluyordu(önceki Nike ayakkabım öyleydi)bu sefer büyük oldu anlamadığım bir şekilde. Neyse konuya geleyim bu ürünü Nike mağazasına götürüp iade edebilir miyim? Yoksa illa kargo ile geri yollamam mı lazım? Şimdiden teşekkür ederim.
Cem abi ne yaptın iade ettin mi?

Ben daha önce iade yaptım bana verilen kargo numarasıyla ürünümü gönderdim İstanbul'da incelendi ve iadesi yapıldı bir sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı