Nike'dan ayakkabı nasıl alınır?

Nike Türkiye'ye gönderimleri şu an kapattı gümrük olaylarından ötürü. İstediğim ayakkabının istediğim numarası sadece sitesinde vardı üstelik indirimdeydi. Bir şekilde bunu alma şansım var mı? 1 ay sonra gönderilecek de olsa fark etmez.

Nike'ın resmi web sitesinden ya da başka ülkelerdeki online mağazalardan ayakkabıyı satın alarak Türkiye'ye kargo hizmeti sunan aracı firmaları kullanabilirsiniz.

Nike müşteri hizmetlerini 9-18 arası ara bilgi al, iyice saçmaladılar nike bizle alakası yok devlet yüzünden oluyor diyor ama ilerleyen zamanda düzelir mi bilmiyorum, bende mağdurum.

Nike'ın resmi web sitesinden ya da başka ülkelerdeki online mağazalardan ayakkabıyı satın alarak Türkiye'ye kargo hizmeti sunan aracı firmaları kullanabilirsiniz.
Hocam o çok pahalı oluyor. Direkt nike'ın sitesinden alınmıyor zaten. Ayakkabıyı alsam da sorun çözülünce gönderseler falan öyle bir durum yok mu diye sordum.

Nike Türkiye'ye gönderimleri şu an kapattı gümrük olaylarından ötürü. İstediğim ayakkabının istediğim numarası sadece sitesinde vardı üstelik indirimdeydi. Bir şekilde bunu alma şansım var mı? 1 ay sonra gönderilecek de olsa fark etmez.

Büyük ihtimal Nike Türkiye'den çekilmeyecektir, Türkiye'ye depo açmak ya da toplu gönderim yapmak gibi bir çözüm bulabilirler ama belli bir süre ara verildiği için tam konuşamayız.

Bunun hakkında bir konu açmıştım, 30 euroluk alışveriş sınırı hakkında, 30 Euro’dan sonra fazlaca uğraştırıyorlar, fakat bir arkadaş sağ olsun konudan alakasız “vergiyi ödeyeceksin, öyle bir hakkın yok” minvalinde saçma sapan konuştu ve hiçbir şey öğrenemedim. Büyük ayakkabı mağazalarında satış devam eder fakat orada gelen modellerin halini de biliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı