Ninja mı yener samuray mı?

Ninja mı alır samuray mı?

• Ninja

• Samuray

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
İkiside ölür. 1000 sene önce olsaydı yenerlerdi. Şimdi bir nükleer bombalık canları var :).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ozan Güven alır. 🎃

fotoğraf.jpg

Sorgulama kardeşim🙃

Diyelim ki ninja bey görevini tamamladı ve mutlu mutlu rapor vermeye giderken karşısına samuray çıktı.
Pusuya düşürüyor yani :). Eğer atik ise samuray doğal olarak ama bir ninjanın pusuya düşürülme durumunda savaşmayı tercih edeceğini sanmıyorum, ki samuraylar ninjaların yaşantısını 'onursuz' olarak nitelendirdikleri için aynı onursuzluğu tekrar edeceklerini sanmıyorum.

Bana göre en olası senaryo ninja/lar pusuya düşürür, baktı olmuyor, uzatmaz/lar. Dakikalarca savaşmak da onların mottosuna ters çünkü.

Teke tek bir düello... İki taraf da tam donanımlı... Sizce bu dövüşün galibi kim olurdu? Samuray mı, ninja mı?

Sekiro oynadıktan sonra ben.

Dostum samuray tam donanımlı ağırdırlar bazıları görevin dışında kralın huzurundadır görevdeki samuray daha zırhlıdır kralın huzurundakiler kaftanlıdırlar ve daha hafiftirler ama samuray kazanır ninja dar alanda kalırsa daralır ve başı döner o zamana kadar el fatiha
Teke tek bir düello... İki taraf da tam donanımlı... Sizce bu dövüşün galibi kim olurdu? Samuray mı, ninja mı?

Sekiro oynadıktan sonra ben.

Samuraylar agır zırhlıdır ama hareket kabiliyetlerı oldukca hızlıdır bir de kralın huzurunda meditasyonda olanlar var kıdemli samuraylar shogunlar shogun ve samuray aynıdır shogun olanını diyorsan shogunlar bayrak taşıyıcılarıdır ve komutandırlar ve bir ninjayı yenebilecek hızdalar ama bir ninja dar alanda hareket kabiliyetini kaybeder o zamana kadar samuray kılıcı saplar veya öldürmeden idam ederler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı