Ninjutso Sora alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba mouse bakıyordum ve Ninjutso Sora diye bir mouse buldum 45gr çok hafif ve sensorüde hoşuma gitti fiyatı da uygun ama bir sorunu var mı? Satan site ilk defa duydum yurt dışından mı iade hakkında sıkıntıları da varmış ve 45gr mouse aim kontrol etmek zor mu onu da merak ediyorum. Bir kullananlar ya da bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır bir modelden geçiş yaparsan, alışman zor olabilir. Onun dışında her türlü alınır, oldukça güzel. Wraith diğer yerlere göre çok daha ilgili.

Son düzenleme:
Merhaba mouse bakıyordum ve Ninjutso Sora diye bir mouse buldum 45gr çok hafif ve sensorüde hoşuma gitti fiyatı da uygun ama bir sorunu var mı? Satan site ilk defa duydum yurt dışından mı iade hakkında sıkıntıları da varmış ve 45gr mouse aim kontrol etmek zor mu onu da merak ediyorum. Bir kullananlar ya da bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Direk alınır.

Söylediğiniz site wraith ile başlayan site olmalı. Forumda o siteden nasibi alan bir çok kişi gördüm. Sensör ve tıklama sorunlarında sorumluluk asla kabul etmiyorlar ve iade almıyorlar.

Zaten satın al tuşunun orada yazan büyük yazı sitenin nasıl bir satıcı olduğu anlatıyor.

Mouse çok güzel ama satıcı problem.

Neymiş efendim "klavye hijyen ürünü ve paketini açmışsınız değişim olmazmışmış..."

Söylediğiniz site Wraith ile başlayan site olmalı. Forumda o siteden nasibi alan birçok kişi gördüm. Sensör ve tıklama sorunlarında sorumluluk asla kabul etmiyorlar ve iade almıyorlar.

Zaten satın al tuşunun orada yazan büyük yazı sitenin nasıl bir satıcı olduğu anlatıyor.

Mouse çok güzel ama satıcı problem.

Neymiş efendim "klavye hijyen ürünü ve paketini açmışsınız değişim olmazmışmış..."

Evet işte orada güvenim biraz sıkıntıya girdi.

IMG_20230516_163748.jpg

Ben aldım. SWAR50 koduyla 50TL indirim yapabilirsiniz.

Lamzu Atlantis'ten geçtim. 55 gramdı. Aradaki 10 gram fark bariz hissediliyor. Satıcı güvenilir, fare iyi. Türkiye'de yalnızca Wraith Esports satıyor. Dilerseniz Ninjutso'nun kendi sitesinden de alabiliyorsunuz. Türkiye'ye gönderim yapıyorlar. Fakat gelmesi 2-3 haftayı buluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı