Ninjutso Sora alınır mı?

Çin malı kalitesiz ürünler oluyor o yüzden.

Kim dedi bunu? :D Öyle bir şey yok. Xiaomi, Huawei gibi büyük markalar da Çin'in. Ürünün malzeme kalitesi belli, kullanılan parçalar belli. Hangi ülkede üretildiğinin önemi yok.

SteelSeries'inden tut tüm markaların solunda sağında bir yerde "Made in China" yazısını görürsün.

Kim dedi bunu? :D öyle bir şey yok. Xiaomi, Huawei gibi büyük markalar da Çin'in. Ürünün malzeme kalitesi belli, kullanılan parçalar belli. Hangi ülkede üretildiğinin önemi yok.

SteelSeries'inden tut tüm markaların solunda sağında bir yerde "made in China" yazısını görürsün.

Bozulan farem SteelSeries Rival 600'dü 🤣

Ondan değil aslında bazı yorumlara bakınca alırsam pişman olur muyum diye bir his oluşuyor bakıyorum yorumlarda takılma sorunu mouse sağ hareket ettirirken sola gidiyor ya da imleç seke seke gidiyor fare butonuna bakılmıyor gibi yorumlar var o yüzden bir yandan da ona takıldım.

Kim dedi bunu? :D öyle bir şey yok. Xiaomi, Huawei gibi büyük markalar da Çin'in. Ürünün malzeme kalitesi belli, kullanılan parçalar belli. Hangi ülkede üretildiğinin önemi yok.

SteelSeries'inden tut tüm markaların solunda sağında bir yerde "made in China" yazısını görürsün.

Ya da bana direk şunu deyin pişman olur muyum olmaz mıyım?

Son düzenleme:
Bozulan farem SteelSeries Rival 600'dü 🤣

Ondan değil aslında bazı yorumlara bakınca alırsam pişman olur muyum diye bir his oluşuyor bakıyorum yorumlarda takılma sorunu mouse sağ hareket ettirirken sola gidiyor ya da imleç seke seke gidiyor fare butonuna bakılmıyor gibi yorumlar var o yüzden bir yandan da ona takıldım.

Ya da bana direk şunu deyin pişman olur muyum olmaz mıyım?
O sorunları yaşayanların çoğu, birçok kişi Sora'nın yanında 3 4 tane daha Wireless mouse kullandığı için doğal olarak çakışma/seklemeler oluyordu. Şu an ona dair hiçbir şey yok gibi. Sora pişman etmez.

Tamam o zaman ewyl.

O sorunları yaşayanların çoğu, birçok kişi Sora'nın yanında 3 4 tane daha Wireless mouse kullandığı için seklemeler oluyordu. Şu an ona dair hiçbir şey yok gibi. Sora pişman etmez.

Nasıl yani.

O sorunları yaşayanların çoğu, birçok kişi Sora'nın yanında 3 4 tane daha Wireless mouse kullandığı için doğal olarak çakışma/seklemeler oluyordu. Şu an ona dair hiçbir şey yok gibi. Sora pişman etmez.

Hemen gittin ya cevap yazsaydın keşke 😄

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı