Ninjutso Sora alınır mı?

Videoyu atar mısınız?

Tabii atarım bekleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun hocam bu video. @599108

Videoyu atar mısınız?

Hocam hala bir şey yazmadınız görmediniz mi yoksa bir şey mi takıldı aklınıza.

Son düzenleme:
Tabii atarım bekleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buyurun hocam bu video. @599108

Bu videoyu da görmüştüm, Sora'nın sensör sorunu olduğunu biliyordum ki. Son üretimlerde veya yeni kullanıcılarda hiçbir şikayet göremiyorum.

Şu arkadasin Discord adresine gelebilirsiniz, mouse'u aldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaştığınızda zaten Wraith gelen olarak yardım ediyor. Discord linkini veya video linkini atma sebebim, orada çoğu kişi Sora, Lamzu gibi modelleri çoğu kişi kullanıyor. İsterseniz bir de siz sorun. Zaten üstte olan moderatör arkadaşta kullanıyor. Attığınız video biraz eski sanırsam, Ninjutso kendini sürekli geliştiren bir marka.

Bu videoyu da görmüştüm, Sora'nın sensör sorunu olduğunu biliyordum ki. Son üretimlerde veya yeni kullanıcılarda hiçbir şikayet göremiyorum.

Şu arkadasin Discord adresine gelebilirsiniz, fareyi aldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaştığınızda zaten Wraith gelen olarak yardım ediyor. Discord linkini veya video linkini atma sebebim, orada çoğu kişi sora, Lamzu gibi modelleri çoğu kişi kullanıyor. İsterseniz bir de siz sorun. Zaten üstte olan moderatör arkadaşta kullanıyor. Attığınız video biraz eski sanırsam, Ninjutso kendini sürekli geliştiren bir marka.

4 ay öncesine ait ama mouse aynı mouse sensörleri değiştirdiler mi?

Yani kısacası, sora veya Lamzu pişman etmez. Bazı kullanıcılar çok hafif olduğu için alışamadığı için satıyorlardı. Bazıları çok kolay alışıyor. Sizin eski mouse Rival 600 sanırsam, o modelden Sora'ya geçince kuş gibi olursunuz muhtemelen.

Evet 600'dü bozulunca değiştireyim dedim.

Yani kısacası, sora veya Lamzu pişman etmez. Bazı kullanıcılar çok hafif olduğu için alışamadığı için satıyorlardı. Bazıları çok kolay alışıyor. Sizin eski mouse Rival 600 sanırsam, o modelden Sora'ya geçince kuş gibi olursunuz muhtemelen.

Hocam gene bir şey soracağım kusura bakmada ye bu attığım video var ya sıkıntılı diye sensörle alaklıysa fareyle alakalı değil 3395 sensörle alaklı olmaz mı yani bu sorun Lamzu Atlantis'te de olmaz mı olursa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 600'dü bozulunca değiştireyim dedim.

Hocam gene bir şey soracağım kusura bakmada ye bu attığım video var ya sıkıntılı diye sensörle alaklıysa fareyle alakalı değil 3395 sensörle alaklı olmaz mı yani bu sorun Lamzu Atlantis'te de olmaz mı olursa?
Lamzu kullananlarda hiçbir şikayet duymadım. Sora kullananlar eskiden az da olsa şikayet vardı. Artık o da yok. Derin bir araştırma yapmadım bu konu ile ilgili.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı