Dediğim gibi, kendini sürekli geliştiren ve memnuniyete önem veriyorlar. Pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Sora da şikayet var ama öyle fazla bir şikayet yok.
Dediğim gibi, kendini sürekli geliştiren ve memnuniyete önem veriyorlar. Pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Sora da şikayet var ama öyle fazla bir şikayet yok.
Dediğim gibi, kendini sürekli geliştiren ve memnuniyete önem veriyorlar. Pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Hocam gene bir şey soracağım kusura bakmada ye bu attığım video var ya sıkıntılı diye sensörle alaklıysa fareyle alakalı değil 3395 sensörle alaklı olmaz mı yani bu sorun Lamzu Atlantis'te de olmaz mı olursa?
Kırmızı sınırlı üretim. İleri zamanda satma imkânınız olur.Tamam hocam kırmızısını almak mantıklı mı peki?
Tamam hocam kırmızısını almak mantıklı mı peki?
Lamzu'da böyle bir sorun yok. Sensör ile alakalı bir şey değil. Sora'da da yaşayan kişi sayısı az. Polling rate değerinde düşüş oluyor anlık, bu da farede takılma yapıyor. Ben yaşamadım bu sorunu. Ama yaşayan birkaç kişi gördüm.
Kırmızı sınırlı üretim. İleri zamanda satma imkânınız olur.
Kırmızı daha asil duruyor. Yine sizin tercihiniz.Lamzu'da var mı?
Siz olsanız ne yapardınız? Türkiye'de 50 tane var ama beyaz güzel o yüzden.
Kırmızı daha asil duruyor. Yine sizin tercihiniz.
Kırmızıda logo var mı göremedim de.
Yok gibi duruyor.Kırmızıda logo var mı? Göremedim de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.