Ninjutso Sora alınır mı?

Lamzu mini çok çok az küçük bir model, onun dışında aman aman dedirtecek farkları yok. Lamzu mini almak için bekliyorum ben de, Wraith ileri zamanlarda farklı renklerini getirebilir gibi. Şu an kırmızı sora aldık bizde, ileri zamanda pembe, mavi Lamzu mini gelirse fena olur. İkisi de aynı para sonuçta. Sadece Lamzu'nun kutusu ve içeriği daha bol bol, o yüzden Lamzu'ya kayıyordu aklım bir yandan.

Gpx alsam garantisiz bir sorun olduğunda parayla tamir ettirebileceğim yerler var mı?
 
Garantisiz alıyorsan istersen onu Custom yaparsın daha güzel hale getirirsin. Switch vesaire değiştirirsin. Ekstra Gpx'e 2.5-3K civarı vermeyin. Yazık günah.

Hayatta vermem zaten yurt dışı mouse garantisi o yüzden yok ama tertemiz sktezleri her şeyi orijinal.
 
Sora'da sorunlu modellerin olduğu doğrudur ki firma yetkilisi bu konuyla ilgili Reddit'de de açıklama yaptı. Ancak bu durum yeni partiler için geçerli değil. Dolayısıyla sorunlu ürün gelme ihtimali oldukça düşük.

Ben de ortalama 1 haftadır klasse longteng huoyun mousepad ile birlikte sorunsuz kullanıyorum. 1 haftalık deneyimim mükemmel diyebilirim. Razer Viper'dan sonra çok daha kullanışlı ve tepkisel olmuş. Özellikle Razer'ın optik anahtarları gerçekten yanında oldukça kötü kalıyor.

Sonuç olarak tasarımına okeysen G PRO X almak bana oldukça mantıksız geliyor. Elbette aradaki sensör farkını farkedemezsin muhtemelen ancak switchlerde oldukça geride kalacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı