Ninjutso Sora vs Endgame XM2we

Sensör hatası yersen dongle ile kullanıp skatezleri değiştir. İlk başta bu sorunu yaşamıştım sonra kendinden düzeldi gpx v3 pro gibi mouseleri kullanmama ragmen sorada hep elimin altında keyf veriyor kullanması

Sora'dan memnun musun hocam hort.

Sapma oranı -4.5 arkadaşlar çok merak ediyorum XM2we de de aynı oran var çıkıp 3370 3395 IPS farkı var demeyin uzun yıllar boyunca herkes CS:GO'da Zowie'nin 3310 sensörlü farelerini kullandı yani burada laga luga yapmak yerine daha kaliteli mouse olan model o minus almanız sizin için daha iyi olacaktı. Çünkü onda sapma oranı 400 DPI da yüzde 0 800 DPI da -0.18 hadi bunu da açıklayın bay mouse sensör mühendisleri.

Sapma oranı -4.5 arkadaşlar çok merak ediyorum XM2we de de aynı oran var çıkıp 3370 3395 IPS farkı var demeyin uzun yıllar boyunca herkes CS:GO'da Zowie'nin 3310 sensörlü farelerini kullandı yani burada laga luga yapmak yerine daha kaliteli mouse olan model o minus almanız sizin için daha iyi olacaktı. Çünkü onda sapma oranı 400 DPI da yüzde 0 800 DPI da -0.18 hadi bunu da açıklayın bay mouse sensör mühendisleri.
Bende xm2we var bugün geldi valla çok memnunum hocam.

Bende xm2we var bugün geldi valla çok memnunum hocam.
Bu arada yazdığınız mouse kablolu kıyaslama yapamassınız kablosuz mouse ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı