Nintendo Game Boy ile Bitcoin Kazımı Yapıldı

Düşünsenize Google sunucuları hackleniyor ve tam kapasite kazım yapıyor 40 gün 40 gece. Ne kadar BTC kazanırlardı.

Yok toplu hack Google Microsoft Apple hepsi aslında bu şirketler bu işleri bırakıp BTC kazsa daha kar ederler.
Kesin insanla da kazım yaparlar.(!)

Beyin HD Graphics var bende çok bir şey beklemesinler.

Overclock yaparsak daha hızlı kazabilir miyiz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videodaki Gameboy Color modeli ama olsun.

Overclock yaparsak daha hızlı kazabilir miyiz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videodaki Gameboy Color modeli ama olsun.

Adam nasıl o kadar rahat oynuyor ayarlarla? Ben volume butonu ile bu kadar rahat oynayamıyorum.

Bu miningcilere inanamıyorum. Çok basit bir fikri bile bulamıyorlar. (!)

Soğutma için kaç tane klima alınıyor. Onun yerine geniş buzdolabı alsan daha iyi olur.
1617042028687.png

1617042066905.png

Nintendo Game Boy ile Bitcoin

İlk oyun konsollarından biri sayılan Nintendo Game Boy ile Bitcoin kazımı yapan YouTuber, viral olma yolunda ilerliyor. Ancak bu kurulumla 1 Bitcoin çıkarmak için yaklaşık bir katrilyon yıla ihtiyaç var. Günümüzde açık arttırma siteleri ve hazır sistem satan platformlar haricinde ekran kartı bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Bunun en büyük sebebi olarak gösterilen kripto para […]

Devamı: Nintendo Game Boy ile Bitcoin Kazımı Yapıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

İşçi arıyolarsa günde 14 saat kazarım her türlü tarla vs.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı