Nintendo Switch 2 alınır mı?

Strasseux

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda Almanya'ya gideceğim ve switch 2 almayı düşünüyorum ama daha önce hiç Nintendo deneyimim olmadı ve çoğu oyuna Türkçe dil desteği yok ne kadar İngilizcem az çok olsa da hikayeli oyunları pek oynayabileceğimi sanmıyorum Nintendo kullanan arkadaşlar sizler nasıl yapıyorsunuz bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şu soruyu sormanız lazım yunlara para yetiştirebielcek miyim evet derseniz alın geçin Switch 2 gayet güzel konsoldur ama oyunlar dehşet pahalı bilginize.

Veya sarı site vs gibi ikinci el sitelerinden lite veya switch OLED alıp kırdırabilirsiniz Türkiye de çok daha mantıklı olur oyun başı 60 dolar iken.

ROG Ally X daha mantıklı olur.

Biri bilgisayar biri konsol ayrı klasmandalar tamamen apayrı sistemler.

ROG Ally X daha mantıklı olur.

Hocam birbirine benzemiyor ki karşılaştırma yapalım.

Öncelikle şu soruyu sormanız lazım yunlara para yetiştirebielcek miyim evet derseniz alın geçin switch 2 gayet güzel konsoldur ama oyunlar dehşet pahalı bilginize.

Veya sarı site vs gibi ikinci el sitelerinden Lite veya switch OLED alıp kırdırabilirsiniz Türkiye de çok daha mantıklı olur oyun başı 60 dolar iken.

Biri bilgisayar biri konsol ayrı klasmandalar tamamen apayrı sistemler.

Evet para sıkıntım yok oyunlar sorun olmaz benim için ama çok fazla Türkçe dil desteği bulunmadığı için sıkıntı biraz ve sarı siteden 16bin TL'ye OLED alacağıma Almanya'dan 20bin e switch 2 almak daha mantıklı geldi benim için.

Hocam birbirine benzemiyor ki karşılaştırma yapalım.

Evet para sıkıntım yok oyunlar sorun olmaz benim için ama çok fazla Türkçe dil desteği bulunmadığı için sıkıntı biraz ve sarı siteden 16bin TL'ye OLED alacağıma Almanya'dan 20bin e switch 2 almak daha mantıklı geldi benim için.

Hocam ikisi de el konsolu olduğu için dedim. ROG Ally X de her oyunu oynarsınız switch2 de sadece swtich oyunları.

Hocam ikisi de el konsolu olduğu için dedim. ROG Ally X de her oyunu oynarsınız switch2 de sadece swtich oyunları.

Rog Ally bir konsol değil. Elde tutulan bir mini pc. Konsolun kendi işletim sistemi ve kendine özel oyunları olur. Switch konsol. Nintendo konsolu Nintendo oyunları için alınır. Haliyle Rog Ally ve türevleri ona alternatif olamaz. Pc al demek ile Rog Ally al demek arasında bir fark yok.

ROG Ally bir konsol değil. Elde tutulan bir mini PC. Konsolun kendi işletim sistemi ve kendine özel oyunları olur. Switch konsol. Nintendo konsolu Nintendo oyunları için alınır. Haliyle ROG Ally ve türevleri ona alternatif olamaz. PC al demek ile ROG Ally al demek arasında bir fark yok.

Hocam el konsolu deniyor zaten elde tutulan mini PC dediğiniz şeye:) o zaman Steam Deck el konsolu değil mi?

Hocam el konsolu deniyor zaten elde tutulan mini PC dediğiniz şeye:) o zaman Steam Deck el konsolu değil mi?

Denmiyor bu bir yanlış. Steam Deck'in sadece kendine özel oyunları mı var? Aynı oyunları Pc'den oynuyorsun. Birçoğu Xbox'ta var Ps'te var. Exc. oyunu olmak zorunda konsol olması için. Deck bir Pc. Elde tutulanı.

Denmiyor bu bir yanlış. Steam Deck'in sadece kendine özel oyunları mı var? Aynı oyunları PC'den oynuyorsun. Birçoğu Xbox'ta var PS'te var. Exc. Oyunu olmak zorunda konsol olması için. Deck bir PC. Elde tutulanı.

Ne kadar yanlış bir düşünce tarzı. O zaman PlayStation 5'te kısmen taşınan bilgisyar mı? Çok saçma bir düşünce.

Ne kadar yanlış bir düşünce tarzı. O zaman PlayStation 5'te kısmen taşınan bilgisyar mı? Çok saçma bir düşünce.
Bu yorum değil bir bilgi. Ps'in kendine özel işletim sistemi ve exc. oyunları var. Konsol işte. Tüm oyunları demedim. Exc. oyunları olmalı dedim. Steam Deck'te Pc'de nasıl oyun oynuyorsan aynısını yapıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı