Nintendo Switch 2 alınır mı?

Herkese selam, önümüzdeki 2-3 ay içinde Polonya'ya gideceğim ve uzun bir süre geri dönmeyeceğim. Elimde bir MacBook Pro var ancak oyun oynamak için uygun bir cihaz değil. GeForce NOW Polonya'da ne kadar iyidir bilmiyorum, bu yüzden size bir sorum var.

Ana oyun cihazım olarak Nintendo Switch 2 almayı düşünüyorum. Sarı sitede garantisiz, kapalı kutu cihazlar yaklaşık 28.000 TL civarında.

Halihazırda MacBook'um olduğu için ikinci bir laptop alamam; bu yüzden el konsoluna yöneldim. Baktığımda Steam Deck, Lenovo ve ASUS'un el konsolları da güzel görünüyor. Sizin öneriniz ne olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, önümüzdeki 2-3 ay içinde Polonya'ya gideceğim ve uzun bir süre geri dönmeyeceğim. Elimde bir MacBook Pro var ancak oyun oynamak için uygun bir cihaz değil. GeForce NOW Polonya'da ne kadar iyidir bilmiyorum, bu yüzden size bir sorum var.

Ana oyun cihazım olarak Nintendo Switch 2 almayı düşünüyorum. Sarı sitede garantisiz, kapalı kutu cihazlar yaklaşık 28.000 TL civarında.

Halihazırda MacBook'um olduğu için ikinci bir laptop alamam; bu yüzden el konsoluna yöneldim. Baktığımda Steam Deck, Lenovo ve ASUS'un el konsolları da güzel görünüyor. Sizin öneriniz ne olurdu?
Elde masaüstü PC olmadığından alınmaz. PS5 Pro al derim yurtdışında baya iyi fiyata denk gelir. Switch 2 alırsan zaten oyunlarına bol para vereceksin e bir sürü oynayamacağın oyun olacak gerek yok. Daha güçlü ve her oyunu oynatabilecek PS5 Pro en iyi tercih olur. Burada alacaksan yine sarı siteden olacak şekilde o zaman fiyatlar biraz daha yukarıya çıkabilir yurt dışında alacaksan aşağı yukarı o fiyatlara denk gelir diye tahmin ediyorum.

Halihazırda bir Steam hesabın var mı içinde oyunlar olan.

@Priviyet Putin yani isterseniz alın Steam Deck hem yeni alacağınız oyunlarla kütüphaneniz genişler bilgisayardan hesabınızı açtığınızda oynayacak daha çok oyununuz olur hem de Steam indirimlerinden atölyesinden falan yararlanabilirsiniz switch 2 oyunları çok pahalı bence almayın ya da derseniz ben PS5 Pro alırım alın hocam yeni hesap dizersiniz uğraşmak istemezsenizde direkt Steam Deck alın switch 2'ye girmeyin.

@Priviyet Putin yani isterseniz alın Steam Deck hem yeni alacağınız oyunlarla kütüphaneniz genişler bilgisayardan hesabınızı açtığınızda oynayacak daha çok oyununuz olur hem de Steam indirimlerinden atölyesinden falan yararlanabilirsiniz switch 2 oyunları çok pahalı bence almayın ya da derseniz ben PS5 Pro alırım alın hocam yeni hesap dizersiniz uğraşmak istemezsenizde direkt Steam Deck alın switch 2'ye girmeyin.
Hocam Deck de ana oyun cihazı olamaz be. AAA çoğu oyunu oynatamıyor yurtdışı fiyatını bilemem ama TR için de çok pahalı cihaz. Ben hala PS5 Pro'dan yanayım 3 4 yıl daha gideri var para çıkmasa bile Plus aboneliği kütüphane dizmek için gerekli süreyi verecektir baya oyun var. Switch gibi cihazlar PC veya PS belki ikisi birden varsa mantıklı bence.

Hocam deck de ana oyun cihazı olamaz be. AAA çoğu oyunu oynatamıyor yurt dışı fiyatını bilemem ama TR için de çok pahalı cihaz. Ben hala PS5 Pro'dan yanayım 3 4 yıl daha gideri var para çıkmasa bile Plus aboneliği kütüphane dizmek için gerekli süreyi verecektir bayağı oyun var. Switch gibi cihazlar PC veya PS belki ikisi birden varsa mantıklı bence.

Dediğim gibi eğer PS kütüphanesi dizerim diyorsa düşünmeden PS5 Pro zaten Steam Deck arkadaşta hali hazır bir kütüphane olduğu için önerdim yoksa sizle aynı şekilde düşünüyorum.

Hocam Deck de ana oyun cihazı olamaz be. AAA çoğu oyunu oynatamıyor yurt dışı fiyatını bilemem ama TR için de çok pahalı cihaz. Ben hala PS5 Pro'dan yanayım 3 4 yıl daha gideri var para çıkmasa bile Plus aboneliği kütüphane dizmek için gerekli süreyi verecektir bayağı oyun var. Switch gibi cihazlar PC veya PS belki ikisi birden varsa mantıklı bence.

Hocam PS5 almak istemememin sebebi zaten exclusive olan oyunlarin neredeyse hepsini oynadim, TLOU part 1-2 God of War 2018-Ragnarok butun Spider-Man oyunlari, inFamous: Second Son vb. . Alsam oynayacak oyun yok. Switch 2 de en azindan hiç oynamadigim cok fazla oyun var hatta The Duskbloods sadece switch e ozel cikacak bir souls oyunu onu da cok oynamak istiyorum.

Hocam PS5 almak istemememin sebebi zaten exclusive olan oyunlarin neredeyse hepsini oynadim, TLOU part 1-2 God of War 2018-Ragnarok butun Spider-Man oyunlari, infamous: Second son vb. . Alsam oynayacak oyun yok. Switch 2 de en azindan hiç oynamadigim cok fazla oyun var hatta the duskbloods sadece switch e ozel cikacak bir souls oyunu onu da cok oynamak istiyorum.

Hocam yani özel oyunların hepsini oynadıysanız karar sizin ama ben hala PS5 Pro taraftarıyım hem GTA6 için güzel bir tercih bilmiyorum bloodborn ve demon souls oynadınız mı fakat bunlarda güzel ve sadece PS'ye özel souls oyunlarıdır. Switch 2 oyunları 120 dolardan satılıyor diye biliyorum çok pahalı.

Hocam yani özel oyunların hepsini oynadıysanız karar sizin ama ben hala PS5 Pro taraftarıyım hem GTA6 için güzel bir tercih bilmiyorum bloodborn ve demon souls oynadınız mı fakat bunlarda güzel ve sadece PS'ye özel souls oyunlarıdır. Switch 2 oyunları 120 dolardan satılıyor diye biliyorum çok pahalı.

Yok hocam şu anda maksimumu 90 dolar. Zaten alirsam cogu oyununu fiziksel alacağım gibi duruyor. O yuzden para kaybetmek gibi bir derdim yok istedigim anda geri nakite donusturebilirim. Ancak dediginiz gibi GTA6 icin mantikli duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı