Nintendo Switch 2 alınır mı?

KompetaN

Hectopat
Daha fazla  
Selâmunaleyküm hayırlı cumâlar. Bende OLED var ama switch 2 almayi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ya da onun yerine meselâ Steam Deck daha mı iyi olur? Fikir verirseniz sevinirim. Alan oynayan varsa da memnun musunuz?

Eğer Mario, Zelda, donkey kong ve Pokemon oynamak için almak istiyorsan alın bence. İyi bir bilgisayarınız varsa Steam Deck almanın faydası olmuyor.

Merhaba yorumun için teşekkür ederim. Peki sende Switch 2 var mı deneyimledin mı? İnsanlar şarj süresinden pek memnun değil gibi gözüküyor.

Selâmunaleyküm hayırlı cumâlar. Bende OLED var ama switch 2 almayi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ya da onun yerine meselâ Steam Deck daha mı iyi olur? Fikir verirseniz sevinirim. Alan oynayan varsa da memnun musunuz?

Bence çok mantıksız. Özellikle Türkiye'de. Onun yerine PS alırım daha iyi.

Ben bir konsolu hemen almamayı tercih ediyorum. Yeni oyunların birikmesini bekliyorum. Bu esnada da konsolun daha iyi sürümleri çıkabilir örneğin Switch 2 Pro vs gibi. Kısaca ben şimdi almazdım ama Nintendo'yu çok seviyorsan alabilirsin beklemeden.

Neden PlayStation dedin peki?
Çünkü oyun sayısı daha fazla. Mario falan oynayacaksan Nintendo seç ama onun dışında PlayStation tercih etmen hem performans açısından hem de oyun sayısı bakımından daha iyi olacaktır.

Şu anlık Switch'de kalmanı öneririm. Switch 2 ile alakalı hem oyun sahiplenme konusu hem de ani çökmeler yaşandığına dair konular açılıyor. Şikayet sayısı oldukça fazla yani. Özellikle de oyun satın alma konusu çok tartışmalı. Oyunlarına modifiye yapmayıp, oyun içi orijinal bir DLC'yi Online marketten satın alıp indiren ve bunun ardından oyuna erişimi kaybeden oyuncular var. Sebep yokken banlanıyorlar yani. Şu an daha yeni çıkış yaptığı için güvenilirliği sorgulanır seviyede efendim, o yüzden şimdilik switch'inizde kalmanızı öneririm. OLED olması avantajını da unutmayalım.

Alınmaz. Özellikle Nintendo oyunlarını seviyorsanız alınır ama onun dışı PS almak daha mantıklı. Steam Deck iyi bir ürün ama PC niz varsa almaya değmez.
PlayStation ile sadece evde oynanabiliyor ama işte di mi :/

Eğer Mario, Zelda, donkey kong ve Pokemon oynamak için almak istiyorsan alın bence. İyi bir bilgisayarınız varsa Steam Deck almanın faydası olmuyor.

Performans, oyun süresi vs. bunlar hakkında şikâyetler var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı