Nintendo Switch 2 mi Nintendo Switch OLED mi?

Bencede Steam Deck ve Xbox ally gibi cihazlar iyi ancak maalesef pahalılar hocam özellikle bence en iyisi Xbox'ın handheld Console'u gibi görünüyor. Switch 2'de yine de iyi gibi diğerlerine kıyasla o yüzden galiba switch 2 alacağım.
O Xbox cihazının iyi sürümü yurtdışında 1000 dolar bizde 60k falan çok saçma fiyat zengin değilseniz opsiyon bile değil. Ucuz olan çöp zaten Deck alsan daha makul. Legion Go 1 adam akıllı 0 satılmadığı için o da pek bir opsiyon değil şarj süresi de baya düşük. Switch 2 ve Deck dışı bence pek seçenek kalmıyor. Kütüphanen sağlamsa Deck al geç ama değilse sıfırdan oyun alırım dersen Switch 2 rakipsiz bence.

Ben Switch 2 ye daha yakınım. Switch 1 çok eski ve yeni oyunlarda problem. Kırık almak istemiyorum çünkü arada mario kart world tarzı oyunlarda oynamak istediğim için multiplayer kısmı lazım bana. Kafamı kurcalayan yüksek donanımlı bilgisayarım var yanına ps5 almak daha mantıklı olabilir. Neredeyse aynı fiyata satılıyor çünkü ps5 ile switch 2.
PS5 yoksa önce PS5 çekin hocam. PC > PS5 > el konsolu şeklinde olmalı sıralama bence. Sony özel oyunları apayrı bir dünya özel oyun muhabbeti bitti diyenlere aldanmayın exclusive oyunlar modern Gow ve Tlou'dan ibaret değil. İleride yeni özel oyunlar da çıkacak zaten.

Switch 2

Artılar
  • Güçlü.
  • Daha güncel.
  • Bir de manyetik joycon vs.
Eksiler.
  • Çok büyük.
  • Pil süresi çok kısa.
  • Ekranı LCD.
  • El değil ev konsolu.

Kısacası donanım dışında geri kalan konularda OLED daha iyi. Kullanan birçok kişiden duydum, switch 2 ev konsolu gibi bir şey. Çünkü hem büyük hem de pil süresi kısa. OLED daha çok el konsolu, daha kullanışlı.

Switch 2

Artılar.
  • Güçlü.
  • Daha güncel.
  • Bir de manyetik joycon vs.
Eksiler.
  • Çok büyük.
  • Pil süresi çok kısa.
  • Ekranı LCD.
  • El değil ev konsolu.

Kısacası donanım dışında geri kalan konularda OLED daha iyi. Kullanan birçok kişiden duydum, switch 2 ev konsolu gibi bir şey. Çünkü hem büyük hem de pil süresi kısa. OLED daha çok el konsolu, daha kullanışlı.

Ne kadar ki pil süresi farkı?

2.5 kat falan var. Örneğin Zelda da, switch 2 en fazla 2.5 saat. Switch OLED 6 saate kadar bile çıkabiliyor. İkinci el oledimde bile en az 4.5 saat falan gördüm, oradan hesapla.
2 buçuk sanki az gibi hocam bi 4 saat civarı gidiyordu diye biliyorum ben. En kötü 3 3 buçuk gider yani korkunç güçlü değil cihaz hala sonuçta. Yine de donanım büyük bir sorun bence ve yeni oyunları da unutmamak lazım Donkey Kong Bananza yıktı ortalığı mesela.

Fark gerçekten varmış hocam ya yine arada kaldım hangisini alsam diye.

Gerçekten bir el konsolu istiyorsan OLED el konsolu olarak daha iyi.

2 buçuk sanki az gibi hocam bir 4 saat civarı gidiyordu diye biliyorum ben. En kötü 3 3 buçuk gider yani korkunç güçlü değil cihaz hala sonuçta. Yine de donanım büyük bir sorun bence ve yeni oyunları da unutmamak lazım donkey kong bananza yıktı ortalığı mesela.

Hocam ben nerede araştırsam izlesem büyük oyunlarda, Zelda gibi yeni çıkan Mario Kart gibi. Bunlarda hep 2-2.5 saat arası görüyorum. Tabii ki 3-4 verdiği de var, ama daha düşük oyunlarda. Switch 2 alıyorsan zaten ağır oyunlar oynamak için alıyorsun, bu yüzden 4 saati falan hesaplamak saçma bana göre. Ağır oyuna göre hesaplamak lazım.

Hocam ben nerede araştırsam izlesem büyük oyunlarda, Zelda gibi yeni çıkan Mario Kart gibi. Bunlarda hep 2-2.5 saat arası görüyorum. Tabii ki 3-4 verdiği de var, ama daha düşük oyunlarda. Switch 2 alıyorsan zaten ağır oyunlar oynamak için alıyorsun, bu yüzden 4 saati falan hesaplamak saçma bana göre. Ağır oyuna göre hesaplamak lazım.

Buyurun hocam örneğin, 2023 de çıkan bir oyun, kanal da bolca böyle test yapan bir kanal. 2023 yapımında bile 2.30 saat veriyor, hadi parlaklığı kıs 3 olsun taş çatlasın. Şimdi Zelda da böyleyken, Cyberpunk'ta, resident evil'da ne olur siz karar verin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun hocam örneğin, 2023 de çıkan bir oyun, kanal da bolca böyle test yapan bir kanal. 2023 yapımında bile 2.30 saat veriyor, hadi parlaklığı kıs 3 olsun taş çatlasın. Şimdi Zelda da böyleyken, Cyberpunk'ta, Resident Evil'da ne olur siz karar verin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Milattan kalma cihaz benzetmesine ne diyorsunuz hocam cidden o kadar bir fark var mı aralarında?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı