Bunları bilmiyordum hocam sadece switch de tutreşim motoru vs var diye biliyordum, zaten bende switch Lite almayı düşünüyorum 10k OLED'e nedense veresim yok bir konum var bununla ilgili sadece ne gibi bir hissi olabilir diye düşündüğüm için yazmıştım, Yuzu'da daha hiç donma olmadı bende splatoon, Mario wonder, Zelda totk, botw, Mario Odyssey, pokemin gibi oyunları oynamıştım Mario wonder nornal bir Mario gibi görünsede bir anda bir şey alıp uçmak falan farklı hissettiriyor Mario Odyssey ise en eğlencelilerinden birisi olabilirdi, Pokemon nedense pek sarmadı, Zelda botw da bir yere kadar ilerledim ve bayağı sardı fakat totk da ilk kapıyı 10 saatte açamayınca sinir olup sildim. Tabii bunları Yuzu'da oynadım Switch'te titreşim ile müzik falan çaldığını bilmiyordum.
Zaten o easter egg gibi Mario Odyssey'de bazi bolumlerde mesela fermuar açarken joyconda fermuar açma hissi filan geliyor ama dediğim gibi masaustu veya dock mod şartıyla Lite'ta bu ozellikler yok ondan dolayı ben botw pek sevemedim totk daha çok sevdim aslinda o kapıyı açmak o kadar da zor değil hocam totk inanılmaz geldi bana her nesneyi birleştirme robot araba ev yapma çok çeşitli guzel bir oyun splatoon 2 betadayken demosunu dememiştim iyiydi imkanım olursa alırım bir ara sarabilir switchte onun dışında OLED alip almamak size kalmış eksi artıları yazdım çokça.