Nintendo Switch almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan NIIC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 966
Oyunları aşırı pahalı bence Steam Deck çok daha iyi ona bakın derim.

Dostum Steam Deck neredeyse 20k ben uygun fiyatlı olsun istiyorum hem Nintendo'da daha çocuksu oyunlar var.

Switch'ya da Switch OLED alın o zaman tavsiyem Switch OLED almanız ekranı ve malzeme kalitesi çok daha iyi.

7 kdan 10k ya 10kdan 13 k ya bu gidişle Steam Deck'e doğru çıkıyoruz. :D

Exclusive oyunları ilginizi çekiyorsa alınır. Onun dışındaki oyunlar için alınmaz. Nintendo ayrı bir dünyadır. Exclusive oyunlarını seviyorsanız vazgeçmek zor gelir.

Sadece elde oynamak isterseniz Lite, TV de olsun derseniz standart model ile OLED arasında çok fiyat farkı yoksa OLED iyi olur. Oyunlara gelince, TR fiyatlandırması yok. Region lock denilen olay da yok mağazalarda. En ucuz mağazadan alabilirsiniz. Fakat tabii yine pahalı. Bunu da dijital hesap alarak, bir hesabı iki kişi kullanarak aşabilirsiniz. Kutulu ikinci el de bakabilirsiniz. Ama koleksiyon takıntınız yoksa dijital her zaman daha iyidir, daha hesaplıdır.

"Nintendo Switch alayım mı" diyen birine "deck al" demek doğru değil. Birbirlerinin muadili, rakibi değiller çünkü. Xbox vs PS gibi bir durum yok burada. Switch'in rakibi yok. Emulatör diyenler olacak, o da çözüm değil. Asla orijinalinin yerini ve deneyimini veremez.

Şimdi hazirana kadar bu fiyatlar iyice uçucak galiba Switch Lite düşüneceğim ama eğer fiyatlar uçuk olmazsa normal Switch alacağım.

Dostum Steam Deck neredeyse 20k ben uygun fiyatlı olsun istiyorum hem Nintendo'da daha çocuksu oyunlar var.

Şimdi hazirana kadar bu fiyatlar iyice uçucak galiba Switch Lite düşüneceğim ama eğer fiyatlar uçuk olmazsa normal Switch alacağım.

Yurt dışından getirtme imkanınız var mı Avrupa'da Switch OLED 300 euro.

Switch Lite'ın batarya, ekran boyutu, tüm oyunları desteklememe gibi birkaç eksi noktası var bilginiz olsun.

Switch Lite'ın batarya, ekran boyutu, tüm oyunları desteklememe gibi birkaç eksi noktası var bilginiz olsun.

O zaman mecbur normal versiyonunu tercih edeceğim.

Yurt dışından getirtme imkanınız var mı Avrupa'da Switch OLED 300 euro.

Maalesef Irak gibi yerlerden getirme şansım olabilir oda çok düşük ihtimalle. Ama MediaMarkt tercihim.

O zaman mecbur normal versiyonunu tercih edeceğim.

Lite'da bir de çıkarılabilen joycon yok. Yani cihaz tek bir bütün halinde. Joycon drift yaşarsanız direkt değişim yapma imkanınız yok. Sayılı da olsa elde oynamayı desteklemeyen oyunlar var onları da oynatmıyor. Ama güç olarak üçü de aynı.

Ama eğer Lite ile standart Switch arasında ciddi fiyat farkı varsa yine değerlendirebilirsiniz tabii.

Lite'da bir de çıkarılabilen joycon yok. Yani cihaz tek bir bütün halinde. Joycon drift yaşarsanız direkt değişim yapma imkanınız yok. Sayılı da olsa elde oynamayı desteklemeyen oyunlar var onları da oynatmıyor. Ama güç olarak üçü de aynı.

Ama eğer Lite ile standart Switch arasında ciddi fiyat farkı varsa yine değerlendirebilirsiniz tabii.

Tamamdır hocam her şey için teşekkür ediyorum eğer alırsam ki almayı düşünüyorum aldığımda buraya gelip yazacagım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı