@elonoğlu ,
Hocam Selamlar,
CFW'li bir Switch v2 almıştım, bir süredir kullanıyorum. Bugün Switch ile uğraşırken fark ettim ki, homebrew miydi, oraya girdiğimde uygulamaların hiçbirinin çalışmadığını gördüm. Uygulamayı çalıştırmak için tıkladığımda aynı hata mesajı gelip kapatmamı bekledi.
En son bi uygulamayı daha çalıştırdığımda kapandı ve makine bi daha açılmadı. Ara ara resetleme vesaire bir şeyler yaparak açabildim ama sanki açma kapama düğmelerine ses düğmelerine falan da kafasına göre tepki veriyor gibi
Az önce tekrar açtım, makineyi formatladım, açıldı, açılış ayarlarını falan yaptım, makinedeki sd kartta başka switch bilgileri var, bunda kullanacaksanız formatlayayım mı dedi, evet dedim, onu silmek için hamle yaptığında makine yine kapandı ve yine açılmıyor.
Acaba sdcard mı bozuldu diye de düşünmüyor değilim şu anda.
Bununla ilgili ne yapabilirim, makine çipli bildiğim kadarıyla, tinfoil vs yüklü vaziyette almıştım.
Internette videolarla falan tekrardan yükleme yapabilir miyim, yoksa cihaza bir müdahale vesaire gerekir mi, atıyorum çipte mi enayilik vardır, başka bir sıkıntı mıdır...
Yarın bir sdcard okuyucu da alıp, içindeki kartı formatlayıp ilgili dosyaları da kopyalayarak tekrar bi deneyeceğim.
Ha bu arada size discorddan istek de gönderdim.
Edit: Konu sahibi arkadaşımızın ilk sayfadaki rehberi ve Discord'dan da yardımı ile dün olayı çözdüm, Switch'im gitti diye korkmuştum, meğer baya basitmiş, hallettim gitti.
Çok teşekkürler.