Nintendo Switch Lite almak

Berkim

Decapat
Daha fazla  
Evet Nintendo Switch Lite almak istiyorum çok ilgimi çekti. Sakın bana Steam Deck alın demeyin Switch Lite istiyorum zaten TV'ye bağlamak istemiyorum ama 2 kişi oynamak istiyorum. Nasıl ucuza joy cona benzer bir şey alabilirim ve konsol hakkında düşüncelerinizi yazınız.

konsol hakkında düşüncelerinizi yazınız.

Switch Lite kötü bir alet değil. Hatta ergonomik olarak oldukça başarılı. 1.5 yıl kadar süredir var elimde. Fakat almadan önce oyun fiyatlarını göz önünde bulundurun. Ayrıca bu ekranla iki kişi oynamanız biraz zor. Gerçekten küçük. Fakat teknik olarak mümkün Joy-Con bağlanıyor sonuçta.

Almadan önce market fiyatlarına göz atın derim aşırı gereksiz pahalı Nintendo'nun Türkiye mağazası olmadığı için ve 2 kişilik oynamanız zor ekranıda küçük performans konusundada sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Almadan önce market fiyatlarına göz atın derim aşırı gereksiz pahalı Nintendo'nun Türkiye mağazası olmadığı için ve 2 kişilik oynamanız zor ekranıda küçük performans konusundada sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Bence fiyatı normal çünkü yurt dışı alicagim yurt içi çok pahalı ve 2 kişi oynamaya karar verdim 8bitdo zero 2 alicagim küçük 2 tane oynamak için zaten elde oynuyacagim için ekranı gayet büyük 5.5 inç performans sorunu yok aslında çok iyi ama PS ve xboxun biraz daha gerisinde

Konsolları karşılaştırdığımda Switch Lite donanım olarak zayıf bir konsol. Fazla şey beklememek gerek.
bunları goze alarak almak ıstıyom

Güzel alet bence. Fiyatı da çok uygundır üstad. Öneririm ama oyunları bulmak zor olabilir.
yok reis mediamarkta var

PS4 veya Xbox Series S alsanız daha iyi ama size kalmış.
nintendo oyunlarını sevıyom ve elde oynamak

Switch Lite kötü bir alet değil. Hatta ergonomik olarak oldukça başarılı. 1.5 yıl kadar süredir var elimde. Fakat almadan önce oyun fiyatlarını göz önünde bulundurun. Ayrıca bu ekranla iki kişi oynamanız biraz zor. Gerçekten küçük. Fakat teknik olarak mümkün Joy-Con bağlanıyor sonuçta.
8bitdo zero 2 ile iki kisi oynucam almak ıstıyorum hosuma gidiyor oyunları ve cihazın tasarımı elde oynamak ozellıklerı falan

Switch Lite kendim kullandığım bir cihaz ve deneyimlerimi paylaşacağım.
Cihazın ergonomisi oldukça başarılı lakin malzeme kalitesi pek başarılı değil yani bu bağlamda kılıf ile kullanmanızı öneririm. Pil performansı başarılı, tam parlaklıkta ortalama minimum 4 saat giderken bazı oyunlarda 7 saati bulabiliyor tam parlaklıkta. Oyunları oldukça pahalı ve bu yüzden indirimleri beklemenizi veya Nintendo bileti almanızı tavsiye ederim.

Switch Lite kendim kullandığım bir cihaz ve deneyimlerimi paylaşacağım.
Cihazın ergonomisi oldukça başarılı lakin malzeme kalitesi pek başarılı değil yani bu bağlamda kılıf ile kullanmanızı öneririm. Pil performansı başarılı, tam parlaklıkta ortalama minimum 4 saat giderken bazı oyunlarda 7 saati bulabiliyor tam parlaklıkta. Oyunları oldukça pahalı ve bu yüzden indirimleri beklemenizi veya Nintendo bileti almanızı tavsiye ederim.
Çok sağolun bilginiz için ama Nintendo bileti nedir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı