Nintendo Switch nereden alınır?

nobody11

Hectopat
Selamlar. Kısmetse Switch almayı planlıyorum, yurt dışından bir arkadaşım da getirebilir fakat şu an fiyatlar 300 Euro. Black Friday'den dolayı düşer mi bilmiyorum. Ama şu an buradaki fiyatlardan pek bir farkı yok. Buradan almayı düşünsem de satıcılara tam güvenemiyorum. İkinci el, orijinallik vs. durumlardan. Bir de sıfır kapalı kutu diyorlar ama içinden uyumlu şarj çıkıyor diyorlar tam anlayamadım bunu. Bir tavsiyeniz var mıdır, nereden, nasıl almak gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam yeni model beni aşar maalesef.

Hepsi buradada fiyatlar çok uygun.

Şu an 3500'e var ki önümüzdeki günlerde kısa süreliğine biraz daha düşer ama satıcı konusunda tereddüte düşüyorum. İkinci el olup olmadığını, kutuların ellenmemiş olduğunu vs. nasıl anlayabilirim?

Merhabalar. Dün Gizala'nın ürününde ciddi bir indirime denk geldim Hepsiburada'da. Kısa süreliydi epey. Hemen aldım ben de. Dediğiniz gibi güvenilir duruyor ve uygun fiyata distribütör garantili olmuş oldu. Az evvel elime ulaştı, paketleme vs. oldukça iyi, türkçe kullanım kılavuzu da var. Test edeceğim umarım problem çıkmaz.

Merhabalar. Dün Gizala'nın ürününde ciddi bir indirime denk geldim Hepsiburada'da. Kısa süreliydi epey. Hemen aldım ben de. Dediğiniz gibi güvenilir duruyor ve uygun fiyata distribütör garantili olmuş oldu. Az evvel elime ulaştı, paketleme vs. oldukça iyi, türkçe kullanım kılavuzu da var. Test edeceğim umarım problem çıkmaz.
Gizala zaten Nintendo Switch alışverişleri için en iyi firmadır. Sadece konsol değil oyun ve aksesuar bakımında da. Tek sıkıntısı fiyatlar normale göre daha pahalı. Bazı şeyleri ben de oradan alıyorum. Hayırlı olsun, iyi oyunlar dilerim.

Evet pahalı gerçekten, kolay değil bu devirde bu fiyatlara alışveriş yapmak. Şansıma güzel fiyata almış oldum.

Siz aktif bir kullanıcısınız sanırım. Bir sorum olacak, bu oyun alımları, Online hesap, bölge değiştirme ile ilgili bir rehber vs. var mı bildiğiniz? Anladığım kadarıyla bölge kilidi yok en hesaplı yerden alabiliyoruz oyunları. En hesaplısı bile pahalı o ayrı da :) Cihazı aldık zor kısım şimdi başlıyor :)

Evet pahalı gerçekten, kolay değil bu devirde bu fiyatlara alışveriş yapmak. Şansıma güzel fiyata almış oldum.

Siz aktif bir kullanıcısınız sanırım. Bir sorum olacak, bu oyun alımları, Online hesap, bölge değiştirme ile ilgili bir rehber vs. var mı bildiğiniz? Anladığım kadarıyla bölge kilidi yok en hesaplı yerden alabiliyoruz oyunları. En hesaplısı bile pahalı o ayrı da :) Cihazı aldık zor kısım şimdi başlıyor :)
Bu linkte tüm sorularınızın cevabı var. Uzun olduğu için tekrar yazmak istemedim. Başla bir sorunuz olursa gene sorabilirsiniz.

Nintendo Switch oyunlarının ikinci el piyasası nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı