Nintendo Switch OLED alınır mı?

Lightningg7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
Selamlar sosyal, Nintendo dünyasına uzak ve daha önce hiç Nintendo Switch konsoluna sahip olmamış biri için sizce uygun mudur? Acer Nitro laptopum ve PS5'e sahibim, seyahat ederken arabada ders aralarında oynamak için almak istiyorum fakat asıl kullanım amacım evde kullanmak olacak. TV'ye çok bağlamam herhalde elle tutup oynarım ve saatlerce oynayabilir miyim Nintendo exc oyunlarını? Pil performansı nasıl?

Son olarak önereceğiniz satıcı var mıdır ben bunu buldum: Link

Son düzenleyen: Moderatör:
Nintendo oyunlarını daha önce hiç oynamadıysanız en azından bilgisayardan bazı oyunlarını emülatör yardımıyla denemenizi tavsiye ederim. Zira eğer Nintendo özel oyunlarını sevmezseniz cihazda yapılabilecek pek bir şey kalmıyor. Pil ömrü olarak yaklaşık 5 saat oynayabilirsiniz özel oyunları. Satıcı önerim yok ama linkteki satıcının bir siparişine şu şekilde bir yorum gördüm, bilgilendirmek istedim.
1761743530969.png

Nintendo oyunlarını daha önce hiç oynamadıysanız en azından bilgisayardan bazı oyunlarını emülatör yardımıyla denemenizi tavsiye ederim. Zira eğer Nintendo özel oyunlarını sevmezseniz cihazda yapılabilecek pek bir şey kalmıyor. Pil ömrü olarak yaklaşık 5 saat oynayabilirsiniz özel oyunları. Satıcı önerim yok ama linkteki satıcının bir siparişine şu şekilde bir yorum gördüm, bilgilendirmek istedim.Eki Görüntüle 2595427

Sağ olun hocam hem exc oyunları deneyip yanı sıra metroidvania tarzı oyunları denemek istiyorum indie oyun kütüphanem için bayağı istiyorum elde oynamak çok iyi olur.

Ama 1 yıl sonra switch 2 alma imkanım da var siz olsanız ne yapardınız şimdi switch OLED mi veya Lite diyorlar ama ekranı çok yeterli gelmedi fikirlere ihtiyacım var 1 yıl sonra switch 2 mi şimdi düz switch mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı