Nintendo Switch OLED çip taktırma alternatifi nedir?

BuraaKT

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen hafta yaptığım Japonya gezimden aldığım switche çip taktırmak istedim fakat şehirimdeki bilgisayarcı 3800 fiyat istedi. Şahsen konsolun fiyatı kadar vermek istemedim bunun ucuz bir alternatifi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk çıkan cihazlarda çip takmadan oluyor diye duymuştum. OLED versiyonlar güncel onlarda olacağını sanmıyorum.
Bende yurt dışından almıştım ve çip taktırdım tavsiye ederim. Oyun fiyatları çok fazla olduğu için çip iyi bir seçenek.

Ben iki yıl civarı kullanıyorum bozulmadı. Çip takma videosu izlemiştim internetten. Çip için kullanılan bağlantı kabloları çok ince saç teli gibi. Sert darbelerde kopma veya bozulma olabilir belki. Dikkatli kullanmakta fayda var.

Peki zamanla bozulması falan olur mu çiple alakalı.
Şuradan kontrol edin, konsolda yazan model numarasını girin. Eğer patch'lenmiş ise; mecbur çare sadece çip olacak. Ama patch'li çıkmazsa hack'leyebilirsiniz. Hack'lenebilir modellerden pek kalmadığı için muhtemelen çip taktırmak zorunda kalacaksınız. Başka alternatifi yok kormak için.

Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız; Khalkedon Elektronik'ten çip taktırabilirsiniz. Bakırköy'de dükkanın kendisi. 2500 liraydı ben en son yaptırdığımda ve bir sorun da yaşamadım hâlâ. Bir sorun olursa da ilgileniyor adam zaten. Başka yerlerden yaptırma tavsiyesini veremem çünkü başkaları nasıl takıyor çipleri bilmiyorum. Takan kişinin el becerisi önemli, düzgün takılmazsa konsol zarar görür kısa zamanda.

İlk çıkan cihazlarda çip takmadan oluyor diye duymuştum. OLED versiyonlar güncel onlarda olacağını sanmıyorum.
Bende yurt dışından almıştım ve çip taktırdım tavsiye ederim. Oyun fiyatları çok fazla olduğu için çip iyi bir seçenek.

Maalesef Türkiye'de yapan sayılı insan olduğundan çip taktırma fiyatları biraz tuzlu. Bulunduğum şehirdeki konsolcu 4000 TL diyor resmen konsolun fiyatıyla aynı fakat bence oyun fiyatlarının yanında biraz uygun geliyor insana. Keşke PS3 gibi kolay kırılan bir cihaz olsaydı.

Maalesef Türkiye'de yapan sayılı insan olduğundan çip taktırma fiyatları biraz tuzlu. Bulunduğum şehirdeki konsolcu 4000 TL diyor resmen konsolun fiyatıyla aynı fakat bence oyun fiyatlarının yanında biraz uygun geliyor insana. Keşke PS3 gibi kolay kırılan bir cihaz olsaydı.

Benim yaşadığım şehirde yok. İstanbul'a gitmiştim çip taktırmak için. En son arkadaşımın OLED cihazı için 12 Mart 2024 de fiyatına 2000 TL demişti. 3 tane cihaza cip taktırdım orada hiçbirinde bir sorun olmadı.

Benim yaşadığım şehirde yok. İstanbul'a gitmiştim çip taktırmak için. En son arkadaşımın OLED cihazı için 12 Mart 2024 de fiyatına 2000 TL demişti. 3 tane cihaza cip taktırdım orada hiçbirinde bir sorun olmadı.

Benim yaşadığım şehirde sayılı kişi yaptığından dolayı pahalı. Bende İstanbul'a deniz otobüsüyle gidip çip taktırmayı düşünüyorum.

Merhaba. Geçen hafta yaptığım Japonya gezimden aldığım switche çip taktırmak istedim fakat şehirimdeki bilgisayarcı 3800 fiyat istedi. Şahsen konsolun fiyatı kadar vermek istemedim bunun ucuz bir alternatifi var mı?

Switch kardeşliği yapmakta mantıklı bir seçenek.
Oyunları yarı yarıya alabilirsin ilgilenirsen.

DC: metehan_m5

Şuradan kontrol edin, konsolda yazan model numarasını girin. Eğer patch'lenmiş ise; mecbur çare sadece çip olacak. Ama Patch'li çıkmazsa hack'leyebilirsiniz. Hack'lenebilir modellerden pek kalmadığı için muhtemelen çip taktırmak zorunda kalacaksınız. Başka alternatifi yok kormak için.

Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız; khalkedon elektronik'ten çip taktırabilirsiniz. Bakırköy'de dükkanın kendisi. 2500 liraydı ben en son yaptırdığımda ve bir sorun da yaşamadım hâlâ. Bir sorun olursa da ilgileniyor adam zaten. Başka yerlerden yaptırma tavsiyesini veremem çünkü başkaları nasıl takıyor çipleri bilmiyorum. Takan kişinin el becerisi önemli, düzgün takılmazsa konsol zarar görür kısa zamanda.

Merhaba bende khakladon elektrikten almayı düşünüyorum. Yapmanızın üzerinden biraz süre geçmiş yaşadığınız bir sorun var mı şu anda switchle ilgili?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı