Nintendo Switch OLED vs PlayStation vs Xbox Series S

Switch kötü zaten PS 5 alınabilir he bir de switch de her şey ateş pahası bari güzel açsa oyunları da onu da yapamıyor.

Zelda serisi güzeldir, New Horizons'u ben beğenmedim yani kişisel bir durum bana yenilik yokmuş gibi geldi. Version 2.0 çıkmasını dört gözle bekledi topluluk onda da gele gele eski sürümlerini özellikleri gelmişti. Sonra ben pocket Camp'e geçtim ondan önce de DS ve N64 sürümünü oynuyordum. Zelda serisi beni hiç üzmedi, yıllardır hep aynı kalitede bence.

Vallahi bende Zelda ve animal Crossing'in fiyatını görünce 1 hafta önce sıfır aldığım cihazı çok kırasım geldi ama hayatta yapamam cihazın arkasını falan açmam gerekiyormuşta Çin'den 5 liralık çipin 3 ay gelmesini beklemem lazımmışta sonra nasıl takıcağımıda hiç bilmiyorum. Bizim PlayStation 3 falan kıran esnaflarında o çipi takmayı bilmeyi bırak Nintendo Switch'in ne olduğunu bileceğinden şüpheliyim vallahi. O kadar para verdiğin şeye duvar kâğıdı bile koyamıyorsun cidden yazık. Çok istiyorum oynamayı ama yok bir switch parası daha lazım oyun almaya.

Vallahi bende Zelda ve animal Crossing'in fiyatını görünce 1 hafta önce sıfır aldığım cihazı çok kırasım geldi ama hayatta yapamam cihazın arkasını falan açmam gerekiyormuşta Çin'den 5 liralık çipin 3 ay gelmesini beklemem lazımmışta sonra nasıl takıcağımıda hiç bilmiyorum. Bizim PlayStation 3 falan kıran esnaflarında o çipi takmayı bilmeyi bırak Nintendo Switch'in ne olduğunu bileceğinden şüpheliyim vallahi. O kadar para verdiğin şeye duvar kâğıdı bile koyamıyorsun cidden yazık. Çok istiyorum oynamayı ama yok bir switch parası daha lazım oyun almaya.
Eğer daha önce hiç Animal Crossing oynamadıysanız Pocket Camp'e ya da N64 sürümüne bir göz atın derim ilk izlenim olması açısından.

Şu anda switch alınmaz, evet kütüphanesi çok geniş ama yenisi yolda. Emülatör tarafı da var orasından bahsetmiyorum bile.
Xbox TR'de gereksiz kaçmaya başladı, çok büyük bir avantajı kalmadı. Game Pass vardı Sony'de benzer bir yol izledi daha kaliteli oyunlar sunuyor.
Sony ise garanti konsol, game Pass tarzı popüler PS klasiklerinin olduğu bir servisi de var(adını unuttum). Beğenmezsen bile Nintendo ve Xbox'a göre çok daha rahat elinden çıkartırsın.
Vallahi nasıl çözüm işaretleniyor bilmiyorum ama işaretlerdim :D

Öncelikle herkese merhaba. Hemen konuya geçeyim isterseniz. Ben kendi param ile bir Nintendo Switch OLED alacaktım, ancak tanıdıklarım Nintendo Switch OLED yerine bana PlayStation 5 veya Xbox Series S al dedi. Şöyle bir durum var, Nintendo Switch OLED alınca bedava oyun ile oynamayı düşünüyorum. Çünkü bulunduğum bölgede istediğim 2. el Nintendo Switch oyun kartuşu yok ve pahalı. Arkadaşımda Nintendo Switch var, o bana 3 seçenek sundu oyun kartuşu için. Ben Zelda totk seçtim. Ama Xbox veya playstationda oyunlar daha kaliteli ve ucuz. Nintendo'yu alıp bir süre sonra kenara atarım diye çok korkuyorum. Son olarak, biz teknoloji mağazalarını dolaştık ama çalışanlara internette niye OLED daha ucuz dedik, "yurt dışı onlar sorunlar çıkabilir." dediler. Ne gibi sorunlardır bunlar? Ne yapabilirim tavsiyeleriniz neler?

not: bir arkadaşım Xbox, bir arkadaşım Nintendo öneriyor yardım edin :)

Nintendo Switch'ya da diğer konsollara korsan oyun yükleyemezsin. İmkansıza yakın.
Nintendo oyunları ayrı bir zevk meselesi seveni olur sevmeyeni olur.
Oyunlar Nintendo 2X PSD 800 X da 1/2X birimdir en ucuz oyun Xbox
Xbox telefonda Wi-Fi 5 5gz bağlayarak oynarsın. Ekran yansıtır ama hattın iyi olacak tercihen Wi-Fi 6.

Korsan oyun oynarım işi yok. Açılmaz.

Bende yıllarca Nintendo 3DS XL vardı. Ayrı bir tat ama şimdi uzun zamandır One X var.

Öncelikle herkese merhaba. Hemen konuya geçeyim isterseniz. Ben kendi param ile bir Nintendo Switch OLED alacaktım, ancak tanıdıklarım Nintendo Switch OLED yerine bana PlayStation 5 veya Xbox Series S al dedi. Şöyle bir durum var, Nintendo Switch OLED alınca bedava oyun ile oynamayı düşünüyorum. Çünkü bulunduğum bölgede istediğim 2. el Nintendo Switch oyun kartuşu yok ve pahalı. Arkadaşımda Nintendo Switch var, o bana 3 seçenek sundu oyun kartuşu için. Ben Zelda totk seçtim. Ama Xbox veya playstationda oyunlar daha kaliteli ve ucuz. Nintendo'yu alıp bir süre sonra kenara atarım diye çok korkuyorum. Son olarak, biz teknoloji mağazalarını dolaştık ama çalışanlara internette niye OLED daha ucuz dedik, "yurt dışı onlar sorunlar çıkabilir." dediler. Ne gibi sorunlardır bunlar? Ne yapabilirim tavsiyeleriniz neler?

not: bir arkadaşım Xbox, bir arkadaşım Nintendo öneriyor yardım edin :)

Merhaba dostlarım, öncelikle bana yardımı dokunan herkese teşekkür ederim! Xbox Series S aldım sonunda! Hatta 12 Ocak tarihinde almıştım ama yazmayı unutmuşum. Gayet memnunum. Eğer siz de Series S alacaksanız Game Pass hediyeli alın derim. Herkese tekrardan teşekkür ederim...

(Resim kalitesi neden bu kadar düşük bilmiyorum kusura bakmayın. Ama görüntüye tıklarsanız kalite düzeliyor.)
IMG-20250112-WA0017.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı