Nintendo Switch OLED vs Steam Deck

Değmez. Bilgisayar oyunlarının çoğunu Xbox'dan deneyimleyebilir üstüne Switch üzerinde platformun kendi oyunlarını oynayabilirsiniz. Steam deck, güçsüz bir laptop gibi bir şey.
Edit: Form faktörünün el konsolu olduğunun farkındayım. Yaptığınız şey yine bilgisayar oynamak. Ayrıca devasa bir alet.

E hocam ne güzel işte en iyi seçenek Steam Deck bence, keşke satılsa Türkiye'de.
Dolap yada sahibindende var 20 K 15 K arasına bu yaz sonu alırım gibi çok iyi alet

Değmez. Bilgisayar oyunlarının çoğunu Xbox'dan deneyimleyebilir üstüne Switch üzerinde platformun kendi oyunlarını oynayabilirsiniz. Steam Deck, güçsüz bir laptop gibi bir şey.
Edit: Form faktörünün el konsolu olduğunun farkındayım. Yaptığınız şey yine bilgisayar oynamak. Ayrıca devasa bir alet.

+ PlayStation oyunları var Steam Deck çok da güçlü yanlış mıyım?

Dolap yada sahibindende var 20 K 15 K arasına bu yaz sonu alırım gibi çok iyi alet

Güçlü ama Nintendo Emulatöründe sorun yaşatır. Emulatöre zaten batarya dayanmaz oraya hiç girmiyorum.

Bilgisayar oyunları çalıştırdığı için zayıf dedim. Yoksa Switch'den falan 50 kat daha güçlü de, size AAA oyun lazımsa Steam Deck, değilse Switch.

Elinizdeki Series S daha güçlü. Ayrıca Steam Deck AAA oyunları uzun süre oynatamıyor.

@Mirza Kaplan hocam ben kesin karar aldım elime sürpriz 500 TL geçti Xbox satmayacağım sadece V1 Switch'i satıp oyunlu V2 2. el ya da animal crossing Switch alacağım 2. el yaz sonu gibide çalışıp kazandığım para ile yeni alacağım Switch'i ve Xbox Series S'i satıp PS5 veya Steam Deck alacağım sanırım en mantıklı karar bu ne düşünüyorsun.

@Mirza Kaplan hocam ben kesin karar aldım elime sürpriz 500 TL geçti Xbox satmayacağım sadece V1 Switch'i satıp oyunlu V2 2. el ya da animal crossing Switch alacağım 2. el yaz sonu gibide çalışıp kazandığım para ile yeni alacağım Switch'i ve Xbox Series S'i satıp PS5 veya Steam Deck alacağım sanırım en mantıklı karar bu ne düşünüyorsun.

Mantıklı hocam başarılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı