Nintendo Switch Pokemon Eevee Edition'u satıp OLED alınır mı?

zcanlenz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde şu an Nintendo Switch Pokemon evee Edition var, yanında bundle olduğu için pokeball Plus'ta var tabii. Ürünü satacağım 7500 TL gibi bir miktar elime geçecek, bende internetten OLED Switch'lere baktım Zelda versiyonlu olan dikkatimi çekti, ürünün fiyatı 11 bin TL civarında. 4 bin TL ekleyebilirim, bu arada Switch'i çoğunlukla televizyona bağlayıp oynuyorum onu da belirteyim. Sizce böyle bir şey yapılır mı görüşleriniz nedir?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba arkadaşlar, elimde şu an Nintendo Switch Pokemon evee Edition var, yanında bundle olduğu için pokeball Plus'ta var tabii. Ürünü satacağım 7500 TL gibi bir miktar elime geçecek, bende internetten OLED Switch'lere baktım Zelda versiyonlu olan dikkatimi çekti, ürünün fiyatı 11 bin TL civarında. 4 bin TL ekleyebilirim, bu arada Switch'i çoğunlukla televizyona bağlayıp oynuyorum onu da belirteyim. Sizce böyle bir şey yapılır mı görüşleriniz nedir?
Koleksiyon ürün satılmaz.

Niye hocam, değeri artar mı?

Bide performansları aynıymış ztn sadece ekranı büyük ve depolaması fazla, microsd kart alırım. Bide ben televizyondan oynuyorum zaten.
Valla hocam düz versiyon için asla özel ürün satılmaz. Koleksiyondur o asla satmayın. Birde ortam şahane tam hayalimdeki salon. İyi oyunlar sizede.

Merhaba, nereden bakabilirim? Pokemon evee Edition modeli.
  1. V1'in model numarası "HAC-001" iken V2 "HAC-001(-01)" olarak numaralandırılmıştır (konsolun arkasında görüntülenir) V1'in seri numarası "XA" ile başlar ve V2 ile başlar "XK" (konsolun altında bir barkodun altında görüntülenir)
Bu yazıya göre cevap verebilir misiniz?

Bu arada koleksiyon ürünü iyidir güzeldir ama önemli olan sizin amacınızdır. Performans artışı istiyorsanız yeni cihazı alabilirsiniz.

1. V1'in model numarası "HAC-001" iken V2 "HAC-001(-01)" olarak numaralandırılmıştır (konsolun arkasında görüntülenir) v1'in seri numarası "xa" ile başlar ve V2 ile başlar "xk" (konsolun altında bir barkodun altında görüntülenir)
Bu yazıya göre cevap verebilir misiniz?

Bu arada koleksiyon ürünü iyidir güzeldir ama önemli olan sizin amacınızdır. Performans artışı istiyorsanız yeni cihazı alabilirsiniz.

Hocam inceledim performans farki yok yaziyor formlarda, sadece ekrani ve depolamasi daha buyuk, bugün 128 GB MicroSD aldim zaten bir de bu daha pahaliymis koleksiyon urunu oldugu icin.

Valla hocam düz versiyon için asla özel ürün satılmaz. Koleksiyondur o asla satmayın. Birde ortam şahane tam hayalimdeki salon. İyi oyunlar sizede.
Tesekkurler hocam 😅, bende satmamaya kara verdim, sizede iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı