yigitzn
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bir el konsolunun o fiyattan çıkacağını sanmıyorum. Tabii Türkiye'de satışa kendileri koyarsa.Çıkınca fiyatı uygun olursa alınabilir fakat Series X ile aynı fiyattan çıkarsa Series X alın.
Tam olarak ne zaman çıkar bilmem fakat bütçeniz nedir?Evet sorum bu. Son zamanlarda Nintendo Switch almayı düşünüyorum ama internette Nintendo Switch Pro haberleri yaygınlaşmaya başladı. Sizce Pro modeli bekleyim mi? Pro model ne zaman çıkar ve fiyatı nasıl olur? @246941 hocam sizi etiketliyorum bu konuda fikirlerinizi duymak istiyorum.
Evet özel oyunları için alacağım.Alınır bu arada. Kendine özel oyunları çok eğlenceli.
O kadar fiyat uçar mı ya?Çıkınca fiyatı uygun olursa alınabilir fakat Series X ile aynı fiyattan çıkarsa Series X alın.
Kanka oyun ve konsol fiyatları uygunsa bekle.Evet sorum bu. Son zamanlarda Nintendo Switch almayı düşünüyorum ama internette Nintendo Switch Pro haberleri yaygınlaşmaya başladı. Sizce Pro modeli bekleyim mi? Pro model ne zaman çıkar ve fiyatı nasıl olur? @246941 hocam sizi etiketliyorum bu konuda fikirlerinizi duymak istiyorum.
Şu an Pro model kesinleşmemiş fakat internette söylentileri çok yayıldı .Kanka oyun ve konsol fiyatları uygunsa bekle.
Evet özel oyunları için alacağım.
O kadar fiyat uçar mı ya?
Evet sorum bu. Son zamanlarda Nintendo Switch almayı düşünüyorum ama internette Nintendo Switch Pro haberleri yaygınlaşmaya başladı. Sizce Pro modeli bekleyim mi? Pro model ne zaman çıkar ve fiyatı nasıl olur? @246941 hocam sizi etiketliyorum bu konuda fikirlerinizi duymak istiyorum.
Kanka nintendo oyunları pahalı diye söylüyorum hem fazla eğlenceli oyun yok mario odssey ve zelda var.Şu an Pro model kesinleşmemiş fakat internette söylentileri çok yayıldı .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.