Nintendo Switch V1 mi V2 mi?

GTX 1060 6GB

Hectopat
Daha fazla  
Arasında aman aman bir fark var mı? Pil ömrü daha uzunmuş bunun dışında bir farktan bahseden göremedim. OLED ekran + pil farkı ama OLED modelleri de ikinci el çok pahalı satıyorlar. Şu an elimde 2 ilan: Var biri V1 çipsiz kırılmadığını yazmış yanında çanta, dock, Pro Controller bir de joycon oturtup kullanılan kol aparatı gibi bir şey veriyor ancak joy-con'lar bozulmuş atmış. Diğer ilanda ise V2 ama yanında hiçbir aksesuar yok ne kol ne çanta ne dock. Ben alıp mecbur kırdıracağım iki ilanın fiyatı da uygun V1 olan V2 olandan 1000TL daha fazla ama çanta dock gibi şeyleri karşılar diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa çanta vesair biraz fasafiso önemli olan kollar ve pil ömrü eğer sadece Dock modunda kullanmayacaksanız.

İlanda Dock bile yoksa V1 daha mantıklı geldi açıkçası.
V1 daha pahalı dediğim dock gibi aksesuarların hepsi de V1 olanda. Benim elimde switch uyumlu bir controller var. joycon alana kadar onu kullanabilirim. zaten iki ilanda da joycon yok sadece V1 olanda pro controller var o da o kadar umursadığım bir şey değil.

Arkadaşlar V2 versiyonu 3k sadece konsol bırakıyor almalı mıyım? @Sakuya Izayoi sen ne düşünüyorsun alayım mı sence?

Son düzenleme:
Bana çok cazip geldi sadece makinenin kendisi bile olsa fiyatı ancak dock olmaması zaman sonra sıkıntı yaratır mı emin değilim efendim.
Dock ile ilgili düşüncem açıkçası televizyona bağlayıp oynamak gibi bir derdim yok televizyondan oynayacak olsam bilgisayarı bağlar oynarım büyük ihtimal yada elimde dock görevi görecek dönüştürücü var çalışır mı bilmem orası ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı