Nintendo Switch OLED mi alınmalı Switch V2 mi beklenmeli?

Emulatorler çok popüler ve Steam Deck+ emülatör Nintendo Switch Plus olur ama Nintendo her seferinde çat çat çat diye oyun sitelerini işte emulatorleri kapatıyor ya sürekli yeni emülatör çıkıyor ama istediğin oyunu güvenilir bir yerden hızlı şekilde indirmek imkansıza yaklaştı o yüzden biraz switch son günlerde mantıksız gelmedi.

Ya benim araştırdığım zamanlar oyun fiyatları berbat derecede pahalı idi acaba kırık veya çipli bulma şansım olur mu veya dediğin oyun Mario gibi oyunlarsa yani bayağı düşüyorsa orijinal OLED alabilirim yani bilgisayarım var Yuzu kapanmadan önce indirmiştim şu anda oyun indirdiğim sitede kapandı galiba :) Nintendo'nun elde yatağında oynaması cezbediyor bir bilgisayar oynamaya kalktığımda GTA 5 Forza tarzı oyunlar oynuyorum.

Bu donemler herkes cipletiyor benimki kırılmayan model bazı seri numaraları girilmiyor kiramadim fakat oyun fiyatları göründüğü gibi degil gecenlerde ya 250 ya da 400e falan FC24 aldım 200kusure MK11 aldım uyguna çok oyun geliyor bazı sitelerden takip edebiliyorsun ama Nintendo orijinal oyunlarını asla çok uyguna girmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı