Nintendo Switch V2 vs Oled

Kertaumaka

Hectopat
Selam, Nintendo Switch almakta kararlıyım. Evde zaten PlayStation 5 var, o yüzden Nintendo'yu sadece elde oynamak için kullanacağım. Laptopu taşımak zor oluyor, sizce V2 mi almalıyım yoksa Oled mi?

V2 kullandım ve diyebilirim ki v2'de eksiklik hissetmedim hiç. Keşke kırılmasaydı da Legend of Zelda 2'yi de oynayabilseydim.

@Yumemi Yumemite switch bence hâla alınabilir. Konsolun ne zaman çıkacağı daha net değil. Türkiyede alınabilir hale gelene kadar sorun olur. Hem de kimseye ilk seri konsol önermiyorum.

@Yumemi Yumemite switch bence hâla alınabilir. Konsolun ne zaman çıkacağı daha net değil. Türkiyede alınabilir hale gelene kadar sorun olur. Hem de kimseye ilk seri konsol önermiyorum.
Bence de alınabilir, onda bir sorun yok. Ben zamanında ilk seri Xbox Series X almıştım ve hiçbir sıkıntısı olmamıştı. Tabii ki bu kesin bir yargı değil. Şahsen ben Switch 2 çıktığında yurtdışından getirmeyi düşünüyorum. Böylelikle ucuza gelecek. Benim aklımdaki tarih eğer konsol 2024 Eylül civarlarında çıkarsa 2025 yazında konsolu almak. Hem böylelikle bazı oyunları görürüz hem de kullanıcı yorumları belli bir düzene oturur.

Bende almayı düşünüyorum ama 2'yi beklemek de istiyorum. PlayStation almak istemiyorum bilgisayarımın yanına el konsolu almak ve Nintendo exc. Oyunlarını oynamak istiyorum. Beni korkutan tek şey düşük FPS'ten dolayı oynama isteğimin kaybolması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı