Nintendo Switch vs Nintendo Switch Lite

raygor1

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar sık sık yolculuk yaptığım için kendime el konsolu olarak bir konsol almayı düşünüyorum. Nintendo Switch ve Switch Lite arasında kaldım. Daha çok elde kullanacağım ürünü birkaç sorum var öncelikle Lite versiyonunda Nintendo Switch'in tüm oyunları oynanıyor mu bu çok önemli her şeyi oynamak istiyorum çünkü oyun fiyatı sorun değil. Bir de şarj süreleri açısından işimi görürler mi haftada 3-4 kere şehir değiştiriyorum otobüsle 5 saat vs. dayansa yeter benim için. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşimde Lite var. Oyunları aynı. Burada sıkıntı yok. Normal olanda ise TV desteği de var. Şarj süresi olarak ise 2 saatten fazla dayanıyor demişti.
 
Lite versiyonda hemen hemen tüm oyunlar çalışır lakin Legend of Zelda: Skyward Sword gibi Wii portu olan oyunlar joyconlar ayrılamadığı için aynı zevki vermeyebilir. Onun dışında pil ömrü 4-5 saat civarında Lite modelin. Ben de kullanıyorum, yolculukta normal Switch'ten daha pratik.
 
Fiyat açısından normal Switch'e göre daha makul. Joyconlar ayrılmıyor, ekranınızı televizyonunza yansıtma gibi bir şansınız da yok. Ha birde sadece 4-5 saatlik pil ömrü var, normal Switch 2 ila 3 saat daha fazla pil ömrü sunuyor.
 
Fiyat açısından normal Switch'e göre daha makul. Joyconlar ayrılmıyor, ekranınızı televizyonunza yansıtma gibi bir şansınız da yok. Ha bir de sadece 4-5 saatlik pil ömrü var, normal Switch 2 ila 3 saat daha fazla pil ömrü sunuyor.

Artı bir takım oyunlar Switch Lite cihazında çalışmıyor. 1,2 Switch oyunu gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı