Nintendo Switch vs Nintendo Switch OLED

KemalRenas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, bu aralar el konsolu almaya ihtiyacım vardı iki konsolunda 2. el fiyatlarına ve sıfır fiyatlarına baktım. Sizce OLED için arada para farkı değer mi yoksa normal Nintendo Switch de yeterli olur mu? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.

Merhaba öncelikle, bu aralar el konsolu almaya ihtiyacım vardı iki konsolunda 2. el fiyatlarına ve sıfır fiyatlarına baktım. Sizce OLED için arada para farkı değer mi yoksa normal Nintendo Switch de yeterli olur mu? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.

Pil suresi ekran kalitesi ekran boyutu standt kalitesi hoparlör yenilemesi ve çok buyuk olmasa da 32 yerine 64 GB olması başlıca avantajlar elde oynamayı dusunuyorsan OLED al ekran ve pil suresi fark yaratıyor.

Kesinlikle OLED almalısın. Bu konsolun OLED ve Lite dışında hiçbir versiyonu alınmamalı bence. Özellikle v1'in kalitesi berbat hissettiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı