Nintendo Switch vs Steam Deck vs ROG Ally

ibasicGodStrafe

Decapat
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
407
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben el konsolu arıyorum. Aklımda şu an ROG Ally var. Bütçem Almanya'dan alacağım için 20 bin TL. Almanya'da ROG Ally 19bin TL'ye geliyor. Nintendo Switch almak istiyorum ama oyunlar çok pahalı. Steam Deck ise ROG Ally'e göre çok düşük performans gösteriyor izlediğim testlere göre. Sizce hangisini almalıyım? Link atacaksanız amazon.de den atsanız daha iyi olur.
 
Switch oyunları mükemmeldir ama dediğin gibi çok pahalı ve konsolun genel gücü çok düşük, Steam Deckin şarjı berbat, en mantıklısı ROG Ally olur.
 
Merhaba, ben el konsolu arıyorum. Aklımda şu an ROG Ally var. Bütçem Almanya'dan alacağım için 20 bin TL. Almanya'da ROG Ally 19bin TL'ye geliyor. Nintendo Switch almak istiyorum ama oyunlar çok pahalı. Steam Deck ise ROG Ally'e göre çok düşük performans gösteriyor izlediğim testlere göre. Sizce hangisini almalıyım?

Kesinlikle ROG Ally daha mantıklı, ama istersen bir MSI clawada bak. Bazıları güzel diyor bazıları kötü diyor ama son kararını verirken yardımcı olacaktır bence.
 
Ben alsam Steam Deck alırdım. ROG Ally daha güçlü evet fakat izlediğim tüm videolarda daha fazla stutter sorunu görmüştüm. Deck daha az oyun kaldırır ama kaldırdığı oyunu da keyifle oynatır. Ally konusunda şüpheliyim.

Switch oyunları çok pahalı geldiği için 2 yıldır doğru dürüst oyun oynayamadım. Size bu durum sorun olmazsa OLED ekranlı Switch çok tatlı bir alet.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı