İnceleme Nioh 3 İnceleme

Oyun ne ara çıktı da incelemesini yaptın bea :D Üçüncü oyun çıktığına göre Nioh serisini radarıma alabilirim. Bu arada güzel inceleme olmuş bu seriyi yeniden hatırladım.

Oradaki bosslar benim ezici gücüme boyun eğmek zorundalar hahahahaha(150-200 kere ölüp geri geleceğim)
Çıktığı gün satın aldım hocam Steamden. Soluksuz oynadım bir tık :) Geri dönüşün muhteşem olur umarım, yorumun için teşekkür ederim.

Ninja gaidenin staminalı hali iste abi.
Oynanış hızlı olduğu için Ninja Gaiden benzetmesi yapılabilir, ama souls-like olduğu için ve kendi buildinizi oluşturabildiğiniz için o kısımda ayrılıyor tabi, Ninja Gaidenin de zorluk olarak aşşağı kalır yanı yok gerçi.

Çıktığı gün satın aldım hocam Steamden. Soluksuz oynadım bir tık :) Geri dönüşün muhteşem olur umarım, yorumun için teşekkür ederim.

Oynanış hızlı olduğu için Ninja Gaiden benzetmesi yapılabilir, ama souls-like olduğu için ve kendi buildinizi oluşturabildiğiniz için o kısımda ayrılıyor tabi, Ninja Gaidenin de zorluk olarak aşşağı kalır yanı yok gerçi.
Soluksuz oynadığına göre bir hayal kırıklığı olmadığına sevindim. Ben Code Vein 2'de hafif bir hayal kırıklığı yaşadım. Oyun Souls-Like değil hacknslash gibi bir şey olmuştu. :(

Soluksuz oynadığına göre bir hayal kırıklığı olmadığına sevindim. Ben Code Vein 2'de hafif bir hayal kırıklığı yaşadım. Oyun Souls-Like değil hacknslash gibi bir şey olmuştu. :(
İnceleme de belirttiğim gibi soulslike seviyesini bence iyi yakalamışlar. İlk iki oyun kadar aşırı zor değil, item ve stat yapılandırmaları anlaşılır seviyede olmuş. Herhangi bir rehbere bakmadan bile kendi kafanıza göre yapabiliyorsunuz. Code Vein 2 istek listemde videolarına ve incelemelerine baktım ama beklediğim şeyleri görmedim, duymadım. O yüzden şuan uzak duruyorum.

Ninja gaiden 4 ü hangi zorluk ayarında oynadınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı