Nioh'a devam edilmeli mi?

EneSolaire

Decapat
Katılım
10 Mart 2022
Mesajlar
978
Çözümler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 GB Ram,GTX 970 4 GB Ekran Kartı,Amd Ryzen 5 İşlemci,500 GB Ssd...
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ben 2 gün önce Nioh girmiştim. İlk bossu rahatlıkla geçebilmeme rağmen sonrası beni çok zorladı. 2.bölgede düşmanların gangbang atmaları, canlarının bitmeyişi, stun yememeleri, vesaire, vesaire... Bu sebeplerden ötürü oyunu sildim dün. Sizce devam edilmeli mi, edilmemeli mi? Yani hikaye güzeldir, ileride oyun daha iyi bir noktaya geliyordur...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu seninle alakalı dostum, zoru sevmediğin için oyunu silmişsin demek ki oyun sana göre değil. O yüzden zorlamanın anlamı yok. Çünkü ilerledikçe daha zor bosslara ve savaşlara denk geleceksin. Bende senin gibiyim çünkü ne kadar hypelanıp elder ring dark souls serilerine başlasamda bir türlü zevk alamıyorum ve bırakıp siliyorum.
 
Nioh orantısız derecede zorlu bir oyun. Bana göre Nioh'un yanında Dark Souls falan halt yemiş zorluk anlamında. Yani sana tavsiyem devam etmemen olur çünkü zorluk saç baş yoldurtacak cinsten, hem bak ne güzel oyunu silmişsin tekrar başlasan oyun ilerledikçe daha çok zorlaşacağı için yine sileceksin. Uğraşmaya değmez ama illa bu tarz oyunlar oynamak istiyorsan 1 ay sonra Game Pass'e Nioh'un yapımcılarının yeni oyunu gelecek onu oynayabilirsin.
 
Nioh'un hikayesi güzel değil, hikayesi için oynanacak bir oyun da değil. Savaş sistemi dışında genel olarak oynanacak bir oyun değil zaten. Çünkü genel oyun dizaynı sürekli aynı düşmanları kesip daha iyi ekipmanlar düşürmek üzere olan bir oyun Nioh. Savaş sisteminden, oyundan keyif almıyorsan oynamanın hiçbir manası yok yani, Nioh'lar Souls oyunlarının aksine o zorluğa katlanmanı sağlayacak hiçbir şey sunmuyorlar oyuncuya, aksiyonundan keyif almıyorsan tabii.

Şahsen ben Nioh oynayacağıma Monster Hunter: World oynarım çok daha iyi, onda da temel amaç aynı devasa yaratıkları tekrar tekrar avlayıp daha iyi ekipmanlar düşürmek ama en azından savaş sistemi çok daha iyi, çok daha metodik.
 
1675524991618.png


1675525000424.png


Son durum...
 

Geri
Yukarı