Niresh Kurulumu sonrası Bootloader yükleme

Batuhan05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben kurulumu yapıyorum niresh bootloder yerine usb başlatmak zorunda kalıyorum. Bu video gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kurulumu yapıyorum niresh bootloder yerine usb başlatmak zorunda kalıyorum. Bu video gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulum yaptigin diske bootloader yuklemen gerekiyor.

İşte onu yapamıyorum. Bootloder yükleyince windows direk başlıyor.

O rehberleri harfiyen uyguladım. Ama bir türlü bootlader açılmıyor. Clover configurator usb mount etmiyor.

Okuma konusunda bazı sıkıntıların var Batuhan ve bu hoşuma gitmiyor. Verdiğim rehber UEFI olmayan anakartlar için. Ayrıca altta bir de yine UEFI olmayan sistemler için Chameleon var. Düzgün bir şekilde ne yapıyorsun, nerede takılıyorsun anlat. Bu şekilde bir yere varamazsın.

Bootloader kurulumundan sonra eğer sistem UEFI ise Windows Booot Manager yerine doğrudan sabit diski ilk sıraya almanız gerek BIOS üzerinden.

UEFI kurulumlarda eğer aynı diske kurulum yapılıyorsa Clover menüsünden Add as UEFI Boot Option komutu verilmesi gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı