Niresh Yosemite AMD Ekran Kartı Sorunu

ozgrcnk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Sistemim :

Amd Athlon 2 x4 641 2.80 Ghz
Sapphire Radeon R9 270
16 Gb Ram
1+1 Tb Hdd
Asus F1 A75 Anakart

Niresh Yosemite 10.10 kurulumunu npci=0x2000 -v ile sorunsuz tamamlıyorum.Kurulum bitiyor osx açılıyor fakat ekran kartımı ne yaptıysam bir türlü tanımıyor. Sistemi açarkende GraphicsEnabler=No ile açıyorum. (Amd7000 ve Amd40000 kext lerini yükledikten sonra boot flag girmeden açıldı.)

Yaptıklarım :
Amd R9 270 Series Kurulumu
Amd7000 Amd4000 Kext dosyaları

Clover ile denedim ama tam beceremedim. Ayrıca Clover Bootloader ı kurduğum zaman sistem açılmıyor.

Pci aygıtlarda ekran kartını görmüyor zaten.

Yardımlarınızı Bekliyorum.

Denedim fakat bu da çalışmadı. Herşey tamam fakat bi ekran kartını tanıtamadım.2 gündür uğraşıyorum. İşin kötü tarafı Mavericks Kurulmuyor, 10.10.1 versiyonda çalışıyormuş ekran kartı, onu da denedim o da yüklenmedi. Sadece 10.10 versiyonu yükleyebiliyorum.
Şu sorunu birlikte nasıl çözebiliriz yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Noktalama yuzunden cevap yazamiyorum bu biraz saçma geldi, burada sorunlara cozum araniyorsa noktalama isaretlerindem dolayi cevap yazamamak tamamen tezat dusmektedir.Sorunuma gelince gonderdiklerinizi denedim ama sonuc yind olumsuz.Bu arada device id 6811 vendor ise 1002 oldugunu ogrendim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı