Nişan kabiliyeti nasıl düzeltilir?

Daha çok oyun oynayarak. Dört sene kadar lol oynamaya ara vermiştim ve oyuna geri dönüş yaptıktan sonra bir baktım ki elim sanki felç geçirmiş. Oynaya oynaya düzelttim. Aynı şekilde nişan almalı oyunları da bırakmıştım yeni aynı başarısız deneyimi yaşadım oynadıkça elimin ayarı oturdu ve sonunda milleti anlının çatısından vurmaya başladım.

Uzun süredir oynamadığın için elinin ayarının kaçmasını çok normal diyeceğim ama bir ayda bana pek uzun gelmedi. Biraz daha fazla zaman geçirirsen elinin ayarının oturacağına eminim.

Videodaki çoğu önerinin fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca sıkılmamanız adına önerdiği şekilde oynamak keyifli olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO oynuyorsanız ölüm maçı yerine ilk olarak topluluk sunucularına girmenizi öneririm. Ölüm maçlarında genellikle aim geliştirmeye çalışan oyuncular oluyor. Bunlar oyunu size zehir edebilirler. Valorant için ise rekabetsiz modda oynamanızı öneririm. Ölüm maçları oyuna tekrardan ısınmak için bence çok uygun değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı