Haklılık payı var gibi, kimono gibi şeyler göze çarpar, nişanda ortamda belli olması gereken sadece 2 kişi olmalıdır.İlgi istiyor görünürsünüz.
Haklılık payı var gibi, kimono gibi şeyler göze çarpar, nişanda ortamda belli olması gereken sadece 2 kişi olmalıdır.İlgi istiyor görünürsünüz.
23 yaşındayım ve yarın bir akrabamızın nişanı var. Gömlek çok sıradan olduğu için kimono giymek istedim. Kimono mu giyilirmiş nişanda diyor. Sizce giyilmez mi? Ben mi çok sığ düşünüyorum köyde ve evde olacak. Abartı bir nişan değil ve elbise giymek istemiyorum.
Sadece dümdüz beyaz ya da kırmızı kimono giyerse çoğu insan kimono olduğunu bile anlamayacaktır. Beyaz kimonoyu nerden bulacağı ise ayrı bir muamma.Haklılık payı var gibi, kimono gibi şeyler göze çarpar, nişanda ortamda belli olması gereken sadece 2 kişi olmalıdır.
Kadın olarak nişanda güzel tek renk bir elbise giyebilirsiniz aslında. Yazıyı ilk okurken erkek olduğunuzu düşündüm gömlek deyince.
Haklılık payı var gibi, kimono gibi şeyler göze çarpar, nişanda ortamda belli olması gereken sadece 2 kişi olmalıdır.
Kimino elbiseden daha çok dikkat çeker emin ol.Yok kadınım elbise giymeyi sevmiyorum.
Yani normal gunluk yandan bağlamalı bir kimono, elbise giymiyorum dikkat çekmesin diye.
Emin ol kimino daha çok dikkat çekerelbise giymiyorum dikkat çekmesin diye.
Elbisenin resmi var mı sorması ayıp?Yani normal gunluk yandan bağlamalı bir kimono, elbise giymiyorum dikkat çekmesin diye.
Elbisenin resmi var mı sorması ayıp?
Var buradan nasıl atacağımı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.