Rica ederim.Teşekkür ederim hocam.
Ben onu bossdan bile saymıyorum, bir vuruşuyla yarı canını alıyorsa büyük sıkıntı. Yüksek ihtimalle teçhizatların kötü, level 11'e geldiğin zaman Griffin teçhizatlarını kasmanı öneririm.
Statları yazıyor ekipmanların üstünde, kuşanmadığın ekipmanın üstüne mouse imlecini getirip shift tuşuna basılı tutarsan kendi kuşandığın teçhizat ile karşılaştırmış olursun. Yalnız sakın unutma, hasardan ziyade yüzdelik etkilere daha çok dikkat et.Uzun vurkaç denemeleri sonrası öldürdüm. Hocalarım bi kılıç çıktı bu adam ölünce. Geralt'ın kendi kılıçları mı daha güçlü, yoksa bu Nithral'den çıkan mı?
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Witcher ansiklopedisi gibisiniz. Her açtığım Witcher konusuna tak diye geliyorsunuz.Statları yazıyor ekipmanların üstünde, kuşanmadığın ekipmanın üstüne mouse imlecini getirip shift tuşuna basılı tutarsan kendi kuşandığın teçhizat ile karşılaştırmış olursun. Yalnız sakın unutma, hasardan ziyade yüzdelik etkilere daha çok dikkat et.
Oyuna yeni başlayan neredeyse kimse nedense Keira'nın ismini hatırlamıyorBoss’u öldürmüşsünüz ama yazıda bir şeye takıldım, beyaz saçlı cadı ne yahu? Keira hocam o hanımın ismi, cadı demek de pek hoş olmamış. Sahire diyelim biz ona, kibar hali![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.