Nitro 5 515-44 AMD GPU sürücüsü eski sürüme dönüyor

Alperenahlt

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2018
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorunum var ki o da şu: Benim işlemcimin ekran kartı driveri 2020 6. ayındaki bir drivera dönüp duruyor lakin ben aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir-bilgisayardaki sürücüler-bilgisayardaki sürücüleri seçmeme izin ver kısmında 2021 en son indirdiğim driver gözüküyor. Bu 1 kere daha olmuştu ve bu yüzden bir konu açmıştım ekran renklenmesi diye. Bu sorun acaba ondan mı oluyor anlam veremedim. Sizin böyle bir sorununuz var mı acaba? Laptopu alalı 2.5 hafta oldu. Laptopum
  • Acer Nitro 5 515-44.
  • Ryzen 5 4600H işlemcim var.
 
Aynı sisteme sahibim sorunum yok. DDU ile sürücüyü kaldırıp GeForce Experience üzerinden güncel sürücüyü indirmenizi öneririm.
Sanırım size daha önce de bu öneride bulunmuşum. Sorun hala çözülmediyse donanımsal sıkıntı olabilir belki.
 
Öncelikle önceki konuyla bağlantılı olduğu için şöyle söylemek istiyorum o konuyu açarken fark ettiğim için driver güncelledikten sonra başıma gelmemişti ama baktım ki diğer insanlarda bu 48 saat içinde eski drivera otomatik atıyormuş Windows Update Microsoft'un kendi sitesinde aynı sorunu yaşayan birisi gördüm o konuya böyle müdahale edilmiş;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu deneyeceğim belki Windows kendisi sürüm yüklemezse sorunum ortadan kalkabilir aynı sorunu yaşayanlar için 1 2 gün sonra bakacağım eskiye dönmüş mü diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Demek başkaların çözüm olanı bulamamışsın. "wushowhide" indir güncel sürücüyü kurunca indirdiğin programla güncellemede bulan AMD sürücüyü seçip engelle bu kadar basit.
 
Güncelleme kapatmak için rehbere bakabilirsiniz.
 
Arkadaşlar ben şöyle bir çözüm buldum. Bir arkadaşın da aynı sorunu vardı aygıt yöneticisinden sürücüye geri dön yapıp çözüm buldum artık eski sürüme dönmüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı