O sizin görüşünüz, kendi görüşünüz diğer herkes için doğru olduğu anlamına gelmiyor. Kesin, kati olarak alınmamalı demek yerine olumsuz yanlarını anlatın insanlar bilgilensin madem tecrübeniz var.Bana göre tecrübelerime göre.
O sizin görüşünüz, kendi görüşünüz diğer herkes için doğru olduğu anlamına gelmiyor. Kesin, kati olarak alınmamalı demek yerine olumsuz yanlarını anlatın insanlar bilgilensin madem tecrübeniz var.Bana göre tecrübelerime göre.
Menteşe ile alakalı bir problem yaşamadım.
3050 versiyonuna sahibim hocam aynı model. Sorularını alırım. Şimdi alınır desem objektif olmayacak yani cihaz sahibi olduğumdan soru sorarsanız daha inandırıcı olur.
Amazon linkinde attığın laptopun ekranı kaliteli laptop diğer nitrolar gibi 25ms değil 3ms üstün bir ekrana sahip.
Amazon linkinde attığın laptopun ekranı kaliteli laptop diğer Nitro'lar gibi 25ms değil 3ms üstün bir ekrana sahip.
Aynı linkteki ürünse şanslısın ekranı gerçekten çok hızlı ve kaliteli.Şu an tam karşımda duruyor![]()
Isınma sorunu Acer ile alakalı bir durum değil. Çok akıllı Intel, mobil bir işlemciye hava sirkülasyonunun az olduğu daracık laptopun içerisindeki işlemcinin Turbo frekansını 4.2 GHz gibi bir sayıya çıkardığından ısınma çok oluyor. 4.2 GHz şu an çoğu masaüstü işlemcinin çıkabildiği maksimum frekans. Turbo Boost'u kapattığın zaman 80 dereceyi geçiremezsin işlemciye. Keza "menteşe" sorununu ilk defa senden duydum.Başta zaten teknik servislerini taşeron bir firmaya bağlamışlar keyiflerine göre cevap veriyorlar. Bu konu hakkında çok fazla şikayet var 500GB SSD ile yolladığım ürünüm 240 GB geldi diye.
Nitro serisinde sayısız şikayet var. Özellikle ısınma ve menteşe sorunları öne çıkıyor.
Başta zaten teknik servislerini taşeron bir firmaya bağlamışlar keyiflerine göre cevap veriyorlar. Bu konu hakkında çok fazla şikayet var 500GB SSD ile yolladığım ürünüm 240 GB geldi diye.
Nitro serisinde sayısız şikayet var. Özellikle ısınma ve menteşe sorunları öne çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.